Şimdi Ara

HDD İlginç Bir Arıza (YARDIM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 500GB Seagate HDD'im her nasıl olduysa bir anda mbr si uçtu (en azından ben öyle düşünüyorum). Fakat işin ilginci Bilgisayarda ve BIOS altında gayet sorunsuz bir şekilde HDD Marka ve modelini görmekte. Fakat bölümler ortada yok. Firmware güncellemeye çalıştım fakat başaramadım. (Yeni sürüm yok uyarısı aldım). Ayrıca Diks Yönetimi Altın da Diski başlat Deyince Aşşağıdaki türden bir hata alıyorum. Bu konuda bir fikri olan varmıdır?

• hiren's Boot
    Partition Magic
    gibi programlarla diski görmeyi denediniz mi?
  • Partition Magic hata veriyor. Forumu açmadan önce de Hiren's çekiyordum cd ye deneyelim bakalım Hrien's i
  • Hiren's de işime yaramadı. HDD her programda 0GB gözüküyor. Böyle bir arıza ile karşılaşan yokmu??
  • hdd kac yıllık.
    + arıza olusmus gibi,
  • çok deil 2-3 yıllık. fakat ilginç biçimde bios ve win gayet güzel görüyor. Fakat hdd herhangi bir programla 0GB gözüküyor ve hiç bir müdahlede bulunamıyorum.
  • disk yonetimi>eylem>diskleri yeniden tara yaptinizmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • diskte önemli veriler yoksa sistemi çalışan pardusla başlatıp hdd ye format atmayı deneyin
  • Selam arkadaşım,
    Öncelikle o hdd ni ne sıklıkta kullanıyorsun?..
    çok nadir kullanıyorsan başka bir sorun vardır
    ama çok sık kullanıyorsan 2-3 yıl iyi dayanmış..
    benim başıma philips te hiç gelmedi böyle bir sorun ancak WesternDigital de geldi hemde daha hdd 7-8 aylıkken..
    içinde iyi bir arsivim oldugundan gitmedigim yer kalmadı çok faiş fiyatlar önerdiler yada
    Siz verin hdd yi biz bir bakalım ama kurtarıcagımızın garantisi yok.Eger kurtarırsak 100usd kurtaramassan para almayız dediler..bende ozaman bir sorumluluk almıyorsunuz sizin yapacagınızı bende yaparım dedim vermedim..Aradan 1.5 ay gecti şeytan dürttü hdd yi taktım gördü, hiç kapatmadan hemen bir hdd buldum tüm verileri kopyaladim.. aktarım bittikten sonra acıp kapadım gene gördü ama bu seferde dosyaların içi bos cıktı :)

neyseki bu dertten sıkıntılıda olsa yırttım..

Sana tavsiyem Hdd nin garanti surelerine bakmadan 1.5 en fazla 2 yılda hdd ni ucuza sat kendine yeni hdd al..
    hdd nin firması 5 yıl garanti veriyor ama benim içinde giden verilerimi geri vermiyor..
    ben gecen ay
    4 adet 500 luk
    4ad 750 lik
    3 adet 1 tblik hddlerimi 350 tlye sattım gitti gittim tertemiz 10 tane 1 tblik seagete aldım ..Mediamark kampanya yapmıstı tanesi 109 tl idi şimdi kafam çok rahat

• Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Denemeye devam edeceğiz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.