Şimdi Ara

Hdd ışığı sürekli yanıyor çok kasıyor pc (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
32.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tmm o zaman.akşamdan yapmıştım ama quick yapmıştım.şimdi bi gta ya tekrar giriyim.sıknıtı yoktur belki onuda bildiririm.Yalnız şimdi pc yi açtım hiçbir oyuna falan da girmedim ama ramin 7 gb lik falan kullanılıyo yine.ram benim 2*4gb lik.
  • Rami ne kullanıyor bak bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    testten önce gta oynadım sıkıntı devam etti.bf3 oynadım onda bişey yoktu.tekrar söyliyim gta 5 i ilk indiridğimde sıkıntı yoktu.hatalı dosya yüzünden hata alıyordum o dosyaları silip tekrar indirdim sonra kasma olmaya başlamıştı.
    Testi bitirdim.sıkıntı yok.
    Birde bu ram çıktı fotoları attım ama çok anlayamadım rami'i ne kullanıyor?
     Hdd ışığı sürekli yanıyor çok kasıyor pc Hdd ışığı sürekli yanıyor çok kasıyor pc Hdd ışığı sürekli yanıyor çok kasıyor pc Hdd ışığı sürekli yanıyor çok kasıyor pc

• RisKoF kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki o hatayı verdikten sonra düzeldi. şu anda sıkıntı yok. o yüzden pek kurcalamıyorum artık. Tavsiye için teşekkür ederim
  • sorununuz buyuk ihtimal bad sector eksik okuma tam okuyamama dan kaynaklanıor bir ihtimal psu dan da olabilir tam guc veremiyordur(biostan işlemci ısısının oldugu yerde yazan volt degerleri kirmizi ise psuda yetersizlik soz konusudur.Yeni bir hdd ve format atmanızı oneririm bad sectorse zaten mutlaka deişim şarttir.Virus te olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ado430 A kullanıcısına yanıt
    Aslında ramin %90 lık kısmını tüketen svchost.exe problemi olabilir. Bu kadar ram kullanımı normal değil. Bad sector olunca genelde bu testlerde çıkıyor(kısa test olmamak şartıyla).PSU nunda yeterli olup olmayacağını anlamak biraz basit, BURAYA TIKLAYIP gerekli bilgileri verdikten sonra tüketebileceği güç ile önerilen güç kaynağı wattını belirtiyor. Her anakartta var mı o kırmızı volt ?

• Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım boşta iken ssd arka planda sürekli işlem yapıyor. Samsung magician ın diske müdahale etmesine izin vermiyor. "There is disk operation now" uyarısı alıyorum ve arka planda şıkır şıkır SSD çalışıyor. Disk birleştirme ve bütün görevleri kapattığım halde oluyor. Neden kaynaklanabilir ? çözümü var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.