Şimdi Ara

hdd ışığım sürekli yanıyor pc kitleniyor lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bendede bu sorunlardan birisi var teknik servis çözemedi siz yardımcı olursanız ne ala
    sistem bilgilerim: intel core 2 duo cpu e4800 3.ghz
    ram:2 gb king stone ddr3
    32 bit işletim sistemi
    çalışma grubu workgroup
    anakartım: asus p5g41t-m lx
    ekran kartım:
    PowerColor PCS+ HD5850 1GB GDDR5
    hard diskim 320 gb asus
    power suplly: 480 watt
    arkadaşlar bu sorun bende 1 senedir var anakartımı değiştirdim sorun ondan diye düzelmedi ram ları değiştirdim gene düzelmedi ekran kartını değiştirdim hard diski değiştirdim bu parçalar değişenler yani yaklasık 3 aylık parçalar sorun acaba topraklamadan mı kaynaklanıyor dedim prizlere baktırdım normal herşey bi işlemci ve pover kaldı bilgisayarın işlem ışığı sürekli yanıyor hiç sonmeden bazan açılışda anakart simgesinde takılı kalıyor belki ram'in yerini değişirsem açılıyor açılıncada ara ara kitleniyor 1-2 dk aralarla sonra bi kitleniyor birdaha acılmıyor powerden kapatmak zorunda kalıyorum işlemci ve pover kaldı win 7 kullanıyorum xp dede aynısını yapmışdı biz çözemedik hangi parçayı değiştirsem yada format atsam en geç bir hafta içinde sorun tekrar ortaya çıkdı fanlar temiz soğutma sistemimde sorun yok lütfen yardım

• hdd'yi test ettinizmi bed sector testi hd tune programını kurup deneyebilirsiniz.sıkıntınız baya büyük.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.