Şimdi Ara

HDD Kafa Vurma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim üzere antik Mısır'dan beri süregelen insanlığın bu kanayan yarasıyla ilgili bir sorunum var... Bu ve diğer forumlarda bu konuyla ilgili 10larca konu okudum ve Hdd'ın yandığını kesinlikle anladım ancak şöyle bir durum söz konusu olay gerçekleşmeden yaklaşık 16-17 saat önce bios guncellemesi yapmıştım hali hazırda i7 4790K bir işlemci kullanıyorum sistemimi 1 ay önce topladım Hdd hariç Hdd elimde vardı zaten 4-5 yıllık... Haliyle K serisi işlemcim iyi ısınıyordu ben de denetim masasından maksimum cpu kullanımı sınırını %100 den % 80 e indirdim böylelikle oyun oynarken 65 derecelere düşürdüm ısımı ve pc 4-5 saat sorunsuz serin serin çalıştı.. Ertesi gün tekrar açtım gazetelere göz atarken bilinen olay... Kilitlenme, bios da hdd görememe, takır tukur sesler... Yanmanın veya arızanın bu işlemlerle bir ilgisi olabilir mi ana kartımı hemen kontrol ettim yanık kokusu iz ses vs gibi bir şey yoktu diğer parçalarım hasar görmüş olabilir mi? Bios'a kadar sorunsuz geliyorum ama hdd gormediği için ordan ileri gidemiyorum... Hdd değiştirdiğim takdirde sanırım sorun giderilecek ancak kafama takılan guç ayarlatı konusu zararı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen şans olmuş sendeki. Bu bahsettiklerin ile herhangi bir alakası olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemine bir şey olmaz benim de 120gblık eski bir harddiskim aynısını yapmıştı, aynı sisteme o zaman için 320gblık yenisini aldım 7 senedir sorunsuz kullanıyorum
  • Yenisini sipariş ettim eskisinin içini açtım diskin ortasına cam koydum ufak iki tane delik ile suntayı hafifce opturdum süper ayna oldu 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.