Şimdi Ara

HDD Led Voltaj ?? (Yardım)[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar

işaretli bölüme led takmak istiyorum (anakartın üstündeki bölüm) fakat buraya takacağım led'in voltajı ne olmalı, dirençle mi bağlamak gerekir, hdd işlemlerinde led sürekli yanıp söneceği için bozulur mu bunları bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbingul -- 4 Nisan 2010; 14:59:18 >

• Burası sana ortalama bir fikir verebilir

BİLGİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcavarly

Burası sana ortalama bir fikir verebilir

BİLGİ

verdiğin bilgi için teşekkür ederim fakat benim öğrenmek istediğim işaretli kısımdan gelen akımın kaç volt olduğu diğer sorularıma çözümü ancak voltajı öğrenince bulurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcavarly

Burası sana ortalama bir fikir verebilir

BİLGİ

sorunu çözdüm ölçü aleti ile ölçtüm 1.5 volt ve sonra vermiş olduğunuz linkten faydalanarak ne yapmam gerektiğine karar verdim teşekkürler..
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu, iyi forumlar.
  • evet bende bugün bunu kötü bir tecrübe ile denemiş oldum ,eski kasamı satmak için eski haline yaklaştırmaya çalışırken ön kapağını yaptım ve voltaj verdim power led mavi yandı hemen ,kırmızılar ise yandı ve hemen söndü 3 volt verdim uçtular çok kötü oldum çünkü kapakla 3 saat uğraştım ,şimdi içini açıp yeni led takmak ölüm gibi gelecek keşke ışıklı resimde çekmeseydim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.