Bildirim
HDD LOW FORMAT VE WİN7 TEKRAR YÜKLEME SONUCU LAPTOP AŞIRI ISINIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
laptopunuzun çok eski bir model değilse win 7 için olan sürücülerini indirip kurun. -
Düşük güç tüketim moduna geçemediği için surekli maksimum performansta calisiyor ve ısınıyor. driverlar + programlarini kurmaniz gerekmekte... -
sürücülerden kaynaklanır mı diyorsunuz?
Low formattan değil yani öyle mi?
Makina eski değil 1 senelik makina lenovo g550
ekran kartını indirdim kurdum yine aynı -
exeter mantıklı söylediğin ama bana full bütün driverları lazım paket halinde sitede yok ve emin olamıyorum hangileri olduğuna -
exeter güç olayına baktım dengeli absürt bir durum yok -
Hocam dengelide goruyorsun ama işlemci maksimumda calisiyordur. Sicaklik oyle diske low level format atmak ile artmaz.
Dediğimi yapın sıcaklığın düştüğünü göreceksiniz -
Aşırı ısınıyor bir sonraki kademe işlemci yanmasın diye otomatik kapanma olacaktır. :)
Bios ayarlarını kontrol et ve sıcaklık kontrol programlarıyla biraz uğraş bakalım.
Aşırı ısınma tozlanmadan kaynaklanıyor olabilir makineni temizlettir .Kompresör ile temizlik 1'e 1 dir.
Hadi kolay gelsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X