Şimdi Ara

Hdd mi? yoksa anakart mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba.Haftalardır süren bu sorunuma internetten araştırmama rağmen bir sonuç bulamadım.
    Sorun ise bilgisayarımı açtığımda harddiski bir görüp bir görmemesi.ram ve ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    2 tane hdd mevcut biri 120 gb seagate diğeri samsung 160gb.samsung olanı 2 ye bölüp sistemi ona kurdum , 2 3 gün boyunca sorunsuz kullandım.Ertesi günlerde bilgisayar açtığımda hddleri görmedi.Sonra seagate olanı söktüm ve bilgisayarı gene 2 3 gün sorunsuz kullandım.Sata kablosunu sürekli olarak değiştiriyorum ( 4 tane sata girşi var).Zar zor açabildim ve sorunumu burda paylaşabildim. Sistemim;
    P5LD2-SE lga 775 asus anakart
    2gb kingston 667 ve 1 gb kingston 667 ram
    512 mb asus anakart
    işlemcim e4300 core 2duo 1.8

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• bende de vardı bu sorun.başka hdd denedim.ide kablosunu değiştirdim.baktım olmuyo attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedenSe54

bende de vardı bu sorun.başka hdd denedim.ide kablosunu değiştirdim.baktım olmuyo attım.

• Mevcut hddleri başka bir sistemde deneyin. Aynı sorun devam ediyorsa hddlerinizde sorun vardır. Hdd kafa vuruyorda olabilir.
  • Başka sistemli bilgisayarda denedim ama bi sorun çıkmadı ama uzun vadili test edemedim.bilmiyorum bir anakart bulursam onlada test etmeyi düşünyorum.Göreceğiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.