Meraba.Haftalardır süren bu sorunuma internetten araştırmama rağmen bir sonuç bulamadım. Sorun ise bilgisayarımı açtığımda harddiski bir görüp bir görmemesi.ram ve ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum. 2 tane hdd mevcut biri 120 gb seagate diğeri samsung 160gb.samsung olanı 2 ye bölüp sistemi ona kurdum , 2 3 gün boyunca sorunsuz kullandım.Ertesi günlerde bilgisayar açtığımda hddleri görmedi.Sonra seagate olanı söktüm ve bilgisayarı gene 2 3 gün sorunsuz kullandım.Sata kablosunu sürekli olarak değiştiriyorum ( 4 tane sata girşi var).Zar zor açabildim ve sorunumu burda paylaşabildim. Sistemim; P5LD2-SE lga 775 asus anakart 2gb kingston 667 ve 1 gb kingston 667 ram 512 mb asus anakart işlemcim e4300 core 2duo 1.8
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
bende de vardı bu sorun.başka hdd denedim.ide kablosunu değiştirdim.baktım olmuyo attım.
quote:
Orijinalden alıntı: nedenSe54
bende de vardı bu sorun.başka hdd denedim.ide kablosunu değiştirdim.baktım olmuyo attım.
Mevcut hddleri başka bir sistemde deneyin. Aynı sorun devam ediyorsa hddlerinizde sorun vardır. Hdd kafa vuruyorda olabilir.
Başka sistemli bilgisayarda denedim ama bi sorun çıkmadı ama uzun vadili test edemedim.bilmiyorum bir anakart bulursam onlada test etmeyi düşünyorum.Göreceğiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme