Bildirim
Hdd Neden Tanimiyor??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aldıgın hdd tahmınım sata2.
anakartın nedır eskı anakartlarda sata hdd lerı tanıtman gerekıyor bıldıgım kadarıyla -
bios mu görmüyor, windows mu görmüyor.
windows görmüyorsa diski başlatman lazım.
diski başlatmak için.
windows_başlat_çalıştır
diskmgmt.msc yaz ve enterebas
disk yönetimi çalışır orada diskini bul kaç parçaya böleceksen böl ve formatla.
bios görmüyorsa bağlantılarını kontrol et, disk jumper ayarıyla da ilgili olablir. -
hocam bence sorunu biraz daha anlatsan iyi olur. görmüyor derken hiç mi görmüyor yoksa bir kısmını mı görmüyor. bende 250gb almıştım yakın zamanda ilk taktığımda sadece 100gb olarak görüyordu, sorun bunun gibi birşey mi yoksa? -
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalker28
hocam bence sorunu biraz daha anlatsan iyi olur. görmüyor derken hiç mi görmüyor yoksa bir kısmını mı görmüyor. bende 250gb almıştım yakın zamanda ilk taktığımda sadece 100gb olarak görüyordu, sorun bunun gibi birşey mi yoksa?
Windows 250 gb bütün olarak görmüyor otomatik olarak 2 ayırıyor.Görmediği bölümü görünür hale getirmek için Bilgisayarım simgesine sag tıkla yönete bas.yönette depolama diye bölüm var orda Disk yönetimi yazan yere bas görmediğin diskin bölümünü E olarak göreceksin sag tıkla görünür kıl -
#soygar wallaha alnından öpimm..
bende hdd yi gösteremiodum ama sorunu sayende çözdüm kolay gele saol.. -
kardeş bi sorun oluştu sanırım..
bazen pc yi açtığım da mavi bi ekranda yazılar gelio sisteminiz ciddi bir tehlikeden kurtarıldı diye
resetleyince de açılmıyo biosa girip hdd bootlarıyla oynayınca açılıo...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X