Şimdi Ara

Hdd nin Çıkarılabilir disk olması!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu satalarda ide driverlarını yükleyince neden sürekli durum çubuğunda çıkarılabilir disk olarak görünüyor bu normalmidir sizce. sırf o yüzden pc ye format atıp driverları tek tek yükledim ve ide driverlarında kaynaklandığını anladım doğrusu bumudur, ide driverlarını yüklemezssem problem olurmu acaba.

• Kimsede yaşanmadı bu sorun galiba cevap veren olmadığına göre
  • bendede var bu durum. bende nf3 asus k8n-e deluxe anakart var. bu nf3 çipsetinin özelliğinden kaynaklanıyor galiba. herhangi bir zararı yok. yanlış bilmiyorsam windowsun kurulu olduğu disk hariç diğerlerini windows çalışırken söküp takmak mümkün oluyor bu özellikle. usb cihazlar gibi bir şey yani. rahatsız ediyorsa o simgeyi benim gibi devamlı olarak gizleyebilirsin. aslında ben araştırmadım ama mutlaka bu özelliği kapatacak bir ayar seçeneğide vardır. simgelerin olduğu yere gel ve sağ tıkla. özelliklere gir ve özelleştir seçeneğini seç. daha sonra donanımı kaldır yazısına tıkla, yanda açılan menüden devamlı olarak gizle seçeneğini seç. artık o simge devamlı olarak gözükmeyecektir. hatta asus yeni anakartlarında bu özellik için arka panele sata çıkışı ve 12 volt çıkışı eklemiş. senin anakartta vardır bu özellik. aslında faydalı bir özellik ama o simgenin devamlı orada durması can sıkıyor. resimlere bakarsan o simgenin ne anlama geldiğini ve nasıl kullanıldığını anlarsın. ben yinede windows açıkken diskleri takıp sökmeyi uygun bulmuyorum. çünkü çok hassas cihazlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.kaya -- 17 Nisan 2005, 14:06:28 >

• Sağol kardeş yorum için benim aklıma takılan zaten bi sorun olup olmayacağı bunun zaten çıkmasının sebebi anakart cd sinin içindeki ide denetleyici sürücüsünü yüklenmesi ben düşündüm ide denetleyicisiyle satanın alakasının ne yönde olmasıydı o yüzden o driver ı yüklemedim.
  • sata diskleri ide disk gibi kullanabilirsin. bunun için biosdan gerekli ayarları yapman yeterli. benim eski i875p boardda bu seçenek vardı mesela. şimdiki boardda varmı bilmiyorum. vardır herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.