Şimdi Ara

HDD Okuma Sorunu Lütfen Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam bir süredir büyük bir sorun yaşıyorum hemen anlatayım.

Bilgisayarımın Özellikleri:

İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7 Ultimate x64
    CPU: AMD Phenom II X6 Black Edition 1100T, 3725 MHz
    Anakart: Asus M5A99X Evo
    Ram: Kingston 2x4GB 1600Mhz
    Ekran Kartı: Sapphire hd6870 1GB 256Bit
    Disk Sürücüsü: SanDisk 120 GB, SATA-III (SSD)
    Disk Sürücüsü: WDC (1000 GB, 7200 RPM, SATA-III)
    Kasa: Thermaltake Element G
    PSU: XileNCE 600W 80 Plus Gaming Edition
    Monitör: AOC 23" 2357M

Öncelikle HDD'im de 300GB boş alan var. KM Playerden film izliyorum diyelim film 2 saat. Filmin yaklaşık 25 -30. dakikalarına geldiğimde görüntü ve ses donuyor ama altyazı ve saniye ilerlemeye devam ediyor o arada. Yaklaşık 30 - 40 saniye sonra o durma anından itibaren geçen süreye kadar hızla ilerliyor o donma anında hdd nin yeniden çalışmaya başladığını duyuyorum. HDD okumayı bırakıyor orada mı sıkıntı yaşıyor anlamadım. Şarkılarda da oluyor. Şimdiden teşekkürler. "Not: Bütün playerlerde aynı sonuç." Sorunu anlatamadıysam video çekmeye çalışırım.

• p1cde15 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şimdiye kadar denemediyseniz, gelişmiş güç seçeneklerinden sabit disk kapanma süresini artırmayı deneyebilirsiniz.

Sistem verileri diskten rama aktarıp ramdan çalışırken bir süre diski çalıştırmadığı için disk uyku moduna geçiyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

Merhaba,

Şimdiye kadar denemediyseniz, gelişmiş güç seçeneklerinden sabit disk kapanma süresini artırmayı deneyebilirsiniz.

Sistem verileri diskten rama aktarıp ramdan çalışırken bir süre diski çalıştırmadığı için disk uyku moduna geçiyor olabilir.

Windows 8.1 yükledim sorun düzeldi ama bir daha böyle bir şey olursa sizin dediğinizi de yapacağım. Cevabınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.