Şimdi Ara

HDD olan laptop a SSD takılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden Teşekkür ederim. Arkadaşlar benim LENOVO IDEAPED Z570 6GB RAM 2 GB VGA İ5 İŞLEMCİ(500 GB HDD) OLAN Bİ LAPTOP'UM VAR. Bu laptop a aynı zamanda SSD DE TAKMAK İSTİYORUM BÖYLE BİŞEY MÜMKÜN MÜ VE MÜMKÜNSE SSD SLOTU İÇİNDE HAZIR VAR MIDIR???

• harddisk için tek bir yuva var harddiski çıkartıp ssd takabilirsin
    ya da dvd yazıcıyı çıkartıp yerine odd to hdd bir kutu alırsan dvdye de harici bir kutu alırsan hem ssdyi hem hdd yi bilgisayara bağlı olarak kullanabilirsin

• Anladım peki hdd yerinde kalsa odd to SSD yapılabilir mi zaten dvd yazıcıyı harici bi tane alır kullanabilirm. ve ssd yede sistemi kursam bana yeterde artar bile
  • hdd nin yerine ssdyi takıp, hdd yi de dvd nin yerine taksan daha sağlıklı ve hızlı çalışır

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/akasa-laptop-odd-yuva-uyumlu-2-5-hdd-kutu-88255920

söyle birşey işini görür (ilk gördüğüm ilanı kopyaladım hocam muhakkak daha ucuza bulursun biraz araştırırsan)
  • Ben de böyle birşey yapmayı düşünüyorum. Laptop Sata2 destekliyor. Hdd yerine sata2 ssd takıp, hdd'i de dvd yerine kızakla takıcam, windowsu da ssd'ye kurucam ama ssd'yi taktıktan sonra bios'tan bi ayar filan yapmak gerekiyor mu acaba? Yoksa ssd'yi direkt tanıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayara gerek yok hocam achi modu aciksa bir degisiklik yapmaya gerek yok

• o zaman öyle yapayım. Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB SSD mi yoksa sabit SSD mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Xbox360'a ssd takılır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim hocam sağlıklı bi bilgi oldu emeğinize sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.