Şimdi Ara

Hdd pcb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar yaklaşık 2 sene önce aldığım 2tb seagate harici hdd mi 1 sene kullandıktan sonra içinin açılıp normal masaüstü hdd'si olarak kullanıldığını farkettim 6 7 kullandıktan sonra kablo temassızlık yapıyordu sürekli en son kabloya dokunduğumda anakartı yandı bu parçanın temin edildiğini veya tamir edildiğini duydum araştırdım anakartta 1 tane yerden yandığı belli oluyor görselleri atıcam alt kısımda sizce o yanan parçayı değiştirsem yada bu pcb karttan alsam sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirmiyim sonuçta içindeki tabakalarda bir hasar felan yok

"PCB 100687658 REV C ST2000DM001" bahsettiğim parçanın tam ismi

Hdd pcb sorunu Hdd pcb sorunu Hdd pcb sorunu Hdd pcb sorunu Hdd pcb sorunu Hdd pcb sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratKöktürk -- 12 Nisan 2016; 20:35:11 >

• aynı yıllarda üretilerden bulursan problem olmaz ama bazen de sıkıntı yaratmakta..
  • Üstünde parçalar ile alakalı düzgün bir kod veya isim yok internettede düzgününü bulmam için yardımcı olabilcek öneriniz varmı
  • bilgisayar hurda parça toplayan firmalar var oralara bakabilirsin.. yada çok iyi bir elektronik tamircisinde onarımda olabilir şansını denemen lazım..
  • Teşekkürler yarın arkadaşımla bakıcaz tamir için

Birde bu anakartını değiştirince bozulan parçayı biosunuda değiştirmek gerekiyormuş bu konu hakkında bilginiz varmıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeratKöktürk -- 12 Nisan 2016; 22:12:13 >
  • Direk pcb'yi değiştirmeniz daha iyi ve kolay olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun aksam ustu anakart tamir eden bir yer buldum oraya gidip soracam tamir imkani yoksa benim anakarttan buldum ama 65 tl civari fiyat istiyor inşallah duzelme imkani vardir tesekkürler yardimci oldugunuz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Hardisk sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.