Şimdi Ara

HDD Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende seagate 500gb hard disk mevcut bu hard disk zamanında format için dosya depoladıktan sonra tekrar aktarmak için taktığımda veri hatası( döngüsel artıklık denetimi ) verdi. Bu sorunu hiç bir şekilde halledemedim ne program ne de başka bilgisayarlar başka işletim sistemleri... Önemli bilgilerim vardı içerisinde son çare olarak quick(hızlı) format atıp formattan sonra dosya kurtarma yoluna gittim beklediğim süre 1 seneydi bıkmıştım. Şimdi bu hard disk için kurtarma programları kullanıyorum recuva dan . r-studio ya kadar bu bir çok programın ortak noktaları quick recovery de biraz resim bulanı bir süre sonra donuyor veya hiç bişey bulamıyor uzun kurtarmayı seçtiğimde ciddi anlamda hiç şaşmadan 20 gün ile 15 gün arası değişen süreler gösteriyorlar. Hadi windows tur programdır bu zaman işini tutturamıyorlar diyorum dalga geçiyorum bir bakıyorum hakkaten her gün süreden 24 saat eksiliyor recuvada karar verdim dedim bekleyeceğim 20 gün dedi 8 gün bekledim bilgilsayarı kapatmadım e doğal olarak aksilik eksik olmayacağından bilgisayar bir şekilde kapandı ve 8 gün yalan oldu hiç bir şeyimde geri dönmedi. Bana yardım edebilicek birileri varmı bu arada ikinci hard diskim seagate 320 gb bu gün biçimlendir hatası verdi nedir bu çektiğim bu hardisklerden nefret ettim hepsinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_onur -- 31 Ağustos 2012; 20:21:11 >

• low level format attıysan çok zor çok önemli bişey varsa internetten araştır veri kurtarma firmalarına gönder
  • Ya özür dilerim low yazmışım quick format low değil düzelttim şimdi.
  • Pasam ilk once gecmis olsun . valla yerinde olsam iki harddiskde baska bir hazir kurulu bir pc baglayip bilgileri kurtarim sonrada xp cdsini takip kur bicimlendirden bicimlendirip sonra kendi pcme takip formatlar kullanirdim .
  • Teşekkür ederim ama şuan kurtarma kısmını halledemiyorum malesef.. Elimde yeni aldığım laptopum var derdim yedeklenicek alanda değil; biri sorunun başlangıcında diğeri ilerlemiş evresinde bilgileri kurtarmada sıkıntı yaşıyorum 20 gün kurtarma olurmu ya kafayı yemek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_onur -- 31 Ağustos 2012; 20:43:37 >
  • Sen bilirsin pasam
  • get data back programını dene çok başarılıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deneyip sonucu bildiricem teşekkürler
  • öncelikle geçmiş olsun. tavsiyem eğer verileriniz önemli ise profesyonel yardım almanızdır. Derseniz ki bana tavsiyede bulunun firma olarak ta tavsiyede bulunabilirim. Teşekkür ederim.
  • 1.avansis42 Get data back bir iki saniye tarama yapıyor bir kaç hata bulduğunu söylüyor ve sonra hiç bişey bulmadığını gösteriyor öneriniz için teşekkürler.
    2.Gokselkir teşekkür ederim rica etsem özel mesajla bu firmaları bana iletebilirmisiniz teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.