Şimdi Ara

HDD ŞİFRE ÇÖZME HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk kendi kaydedici özellikli cihazında HDD mevcut nasıl bir format türü varsa hdd'ye hiç bir şekilde biçimlendirilmiyor bilgisayar görüyor ama. cmd mi dersin linux mu dersin hdd programlarımı dersin dvd üzerinden hdd biçimlendirme mi dersin ne dersen de biçimlendirilmiyor. Biçimlendirmeye korumalı hale geliyor galiba bu cihazlar hard diski. ürünün markası Hitachi 500 gb Bu sorunu nasıl çözeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 29 Ocak 2020; 12:11:27 >

• HDD Low Level Format dene olmazsa disk arızalı olabilir, ama arızalı olsa windows nasıl görecek diyebilirsin disk tek parça yek pare bir cihaz değil, diskin kendisi var motor var okuyan yazan göz yani kafa var, işlem birimi var vs vs bunlardan biri bozulsa yada gerektiği gibi çalışmaz ise windows cihazı görüyor ama işlem yapamıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    E76-1 , Digiturk Plus'ınızın sabit diski değiştirilmiş.
    Digiturk Plus kutularda bulunan sabit disk, o kutu dışında kullanılamamaktadır. Sabit diskin sökülüp başka bir kutuya takılması veya bir kutuya yeni bir sabit disk takılması durumlarında, kayıt fonksiyonları, kutu yazılımı tarafından engellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 28 Ocak 2020; 10:3:28 >
  • 1881-1938 kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam baştan alalım, senin elinde kayıt özellikli digitürk cihaz var ve disk çalışmıyor diye söktün, sonra bilgisayara taktın diski

Sonra bilgisayar harddiski görüyor ama biçimlendirme yapmıyor diyorsun,

Ben sana dışarda çalışması için yapılabilecek bir yöntem söyledim ve diskin arızalı olabileceğini anlattım senin bana attığın mesajda diski kutuya geri taktığın anlaşılıyor, diske müdahale olunca digitürk kutusu yazılım olarak diski tanımayabilir bu olay başka bir durum,
    Digitürk kutusunda ki HDD yi bilgisayara harici okuyucu ile taktığımda okuyor ama biçimlendirmeye izin vermiyor. Haliyle kullanamıyorum. Digitürk cihazlar için özel bir yazılım atıyor galiba HDDye bunu aşamıyorum.
    HDD digitürk cihazda sorunsuzmuydu?
    Sorunsuz çalışıyordu bilgisayar da çalışmıyor dosya format türü gözükmediği gibi select disk 1 yöntemleri ile biçimlendirmeye yada harf atmaya çalıştığımda izin vermiyor. select disk partition bu komutunun ötesine gitmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Son olarak harici disk kutusu ile kullanıyorsanız ve masaüstü PC var ise direk sata ile bağlantı yapıp mini tool ile deneyin derim aklıma gelenler bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Maalesef galiba Digitürk bu işi çözmüş HDD bilgisayar görüyor ama biçimlendirme ve bilgi yönünde kırılmaması için şifreleme yapmışlar galiba bu yüzden ne biçimlendirme yapılamıyor. kullanılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 30 Ocak 2020; 16:27:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.