Şimdi Ara

hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Reppu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar..1 tb wd my book hdd almış bulunmaktayım ..5 gb lık bi dosya attım..sonrasında bi dosya daha attım 6 gb lık yer yok dedi kafam attı..nedendir bi bilen yardım etsin

• diski bicimlenddirip tekrar bi dene bakalim
  • deniyorum şimdi çok yavaş ama normalmidir.. büyük dosyaları almıyor..attıklarımı sildim..küçük dosyaları atabildim ..ilk attıım 5 gb lığı atamadım bi daha ..
  • hizli bicimlendir deseydin keske demediysen gec olur ama olur iptal etme sakin dosya kucuk buyuk fark etmemesi lazim atarken sonucta biri erken kopylanir biri gec ama sonucta kopylanir
  • yani nasıl bi sorunsa anlamadım ..hep beni bulur zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: faust13

yani nasıl bi sorunsa anlamadım ..hep beni bulur zaten

takma kafayi arkadasim duselir bir yerlerde bir yanlislik olmustur kesin ya duzgun bicimlendirilmemistir veyahutta bir cakisma vb durum meydana gelmis olabilir

not:birde urune internetten baktimda sik bir kutu icerisinde normal disk var partitionlara ayrilmis olmasin diskin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 22 Aralık 2008; 0:05:28 >
  • ilk attığımda niye sorun çıkmadı sonradan oldu bunlar o takıldı kafama..partition derken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd kutusu sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Harici hddnizin dosya sistemini fat32 den ntfs ye çeviriniz..
  • şu an halen biçimlenmekte ntfs olarak..hadi hayırlısı
  • Eğer üstteki arkadaşın tavsiyesi olmazza, birde parttion magic ile deneyin, partitionu silin sonra tekrar oluşturun fakat ntfs olsun.
    Biraz uzun sürer telaşlanmayın normaldir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökhanErol -- 22 Aralık 2008; 1:35:45 >
  • ilginiz için aşırı teşekkur ederim arkadaşlar ..oldu çok şükür ..
  • Dostum böyle sorunlarda fdisk cekersen sorun düzelir fdisk hakkında bilgin yoksa yardım edebilriim
  • nasıl yaptın kardeş bizle de paylaşırmısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi_kralll

nasıl yaptın kardeş bizle de paylaşırmısın.

yeni alınan diskler fat32 formatlıdır ntfs olarak formatlarsan düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ada44mavi

quote:

Orjinalden alıntı: asi_kralll

nasıl yaptın kardeş bizle de paylaşırmısın.

yeni alınan diskler fat32 formatlıdır ntfs olarak formatlarsan düzelir

+ Bilgi vereyim. Fat32'de sanırım 4 GB ve üzeri dosyalar ya hiç çalışmıyor yada sağlıklı çalışmıyor.
    Bu yüzden diskleri zorunlu kalmadıkça NTFS olarak biçimlendirmek gerekiyor.
  • dediğiniz gibi ntfs olarak biçimlendirdim ve sorun düzeldi..4 5 gb lık dosyalar atılmıyordu önceden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.