Bildirim
hdd sorunu
Giriş
-
diski bicimlenddirip tekrar bi dene bakalim -
deniyorum şimdi çok yavaş ama normalmidir.. büyük dosyaları almıyor..attıklarımı sildim..küçük dosyaları atabildim ..ilk attıım 5 gb lığı atamadım bi daha .. -
hizli bicimlendir deseydin keske demediysen gec olur ama olur iptal etme sakin dosya kucuk buyuk fark etmemesi lazim atarken sonucta biri erken kopylanir biri gec ama sonucta kopylanir -
yani nasıl bi sorunsa anlamadım ..hep beni bulur zaten -
quote:
Orjinalden alıntı: faust13
yani nasıl bi sorunsa anlamadım ..hep beni bulur zaten
takma kafayi arkadasim duselir bir yerlerde bir yanlislik olmustur kesin ya duzgun bicimlendirilmemistir veyahutta bir cakisma vb durum meydana gelmis olabilir
not:birde urune internetten baktimda sik bir kutu icerisinde normal disk var partitionlara ayrilmis olmasin diskin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 22 Aralık 2008; 0:05:28 > -
ilk attığımda niye sorun çıkmadı sonradan oldu bunlar o takıldı kafama..partition derken -
Harici hddnizin dosya sistemini fat32 den ntfs ye çeviriniz.. -
şu an halen biçimlenmekte ntfs olarak..hadi hayırlısı -
Eğer üstteki arkadaşın tavsiyesi olmazza, birde parttion magic ile deneyin, partitionu silin sonra tekrar oluşturun fakat ntfs olsun.
Biraz uzun sürer telaşlanmayın normaldir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GökhanErol -- 22 Aralık 2008; 1:35:45 > -
ilginiz için aşırı teşekkur ederim arkadaşlar ..oldu çok şükür .. -
Dostum böyle sorunlarda fdisk cekersen sorun düzelir fdisk hakkında bilgin yoksa yardım edebilriim -
nasıl yaptın kardeş bizle de paylaşırmısın. -
quote:
Orjinalden alıntı: asi_kralll
nasıl yaptın kardeş bizle de paylaşırmısın.
yeni alınan diskler fat32 formatlıdır ntfs olarak formatlarsan düzelir -
quote:
Orjinalden alıntı: ada44mavi
quote:
Orjinalden alıntı: asi_kralll
nasıl yaptın kardeş bizle de paylaşırmısın.
yeni alınan diskler fat32 formatlıdır ntfs olarak formatlarsan düzelir
+ Bilgi vereyim. Fat32'de sanırım 4 GB ve üzeri dosyalar ya hiç çalışmıyor yada sağlıklı çalışmıyor.
Bu yüzden diskleri zorunlu kalmadıkça NTFS olarak biçimlendirmek gerekiyor. -
dediğiniz gibi ntfs olarak biçimlendirdim ve sorun düzeldi..4 5 gb lık dosyalar atılmıyordu önceden
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- internet yok güvenli
- excalibur control center açılmıyor
- amd software adrenalin edition açılmıyor
- bilgisayarım ne kadar eder
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- laptop menteşe tamiri
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- ss alma pc
- ekran kaydı alma
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X