Şimdi Ara

HDD Sorunu Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımda 80 GB WD marka harddisk vardı üzerinde bir de 160 GB Samsung HDD (0 değil birinden tedarik ettim fakat yeni gibi) taktım. Şimdi bu 160 lıktan pc kapatılınca tık diye ses geliyor çok rahatsız edici değil az bir biçimde.
    Sorunu sizce ne olabilir kafa sesi aklıma geldi benim ilk fakat pc çalışınca veri kopyalayınca vs. hiç ses çıkarmıyor normal sadece pc kapatınca o da düğmeye basılı tutup kapatınca değil işletim sistemini kapatınca bir de pc açma düğmesine basıyorum ve 2 sn fln sonra direk kapama tuşuna basılı tutmadan basıyorum o zamanda çıkıyor fakat çok daha az.

Bu HDD sorunu, geleceği ve tamiri konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
    Bir de anakart üzerindeki usb yuvalarının birinde 5V birinde de 7V yazıyor. Bende bir ön panel deki USB yeri bir de kart okuyucu var hangisini hangisine takmalıyım?
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler

• Arkadaşlar biraz sabırsızım biliyorum fakat konu acil ve ben bu aralar sürekli bilgisayara bakamıyorum bu konuyu bugün çözersek çok sevinirim
  • Arkadaşlar ses şu videonun 34. saniyesindeki gibi.
  • Lütfen biri bi cevap yazsın.
  • samsungların çoğu bunu yapıyor sanki. Banamı öyle geliyor bilmiyorum. Eski bilgisayarım hep yapardı, şu an bir akrabamız kullanıyor onu, normal çalışıyor. Emin olamıyorsan yedeği olmayan birşey yüklemezsin olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocksound

samsungların çoğu bunu yapıyor sanki. Banamı öyle geliyor bilmiyorum. Eski bilgisayarım hep yapardı, şu an bir akrabamız kullanıyor onu, normal çalışıyor. Emin olamıyorsan yedeği olmayan birşey yüklemezsin olur biter.

Emin değilim sizlerden gelen yorumlara göre hareket edeceğim fakat şöyle bir durum var başka hdd yok yani bu boyutta olarak o yüzden başka şansım da yok sonraları sorun çıkarma riskine göre düşüneceğim sizin yorumlarınızla.
  • samsung hddlerin çoğunda hardisk dururken bu sesi çıkarır bu normaldir. bir sorun yok yani. sesin sebebi ise okuyucunun kapanma sırasında diskin 0 noktasına hızlı bir şekilde gitmesidir. videodada gösterilmiş bu olay. kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leu

samsung hddlerin çoğunda hardisk dururken bu sesi çıkarır bu normaldir. bir sorun yok yani. sesin sebebi ise okuyucunun kapanma sırasında diskin 0 noktasına hızlı bir şekilde gitmesidir. videodada gösterilmiş bu olay. kolay gelsin

peki teşekkürler hocam
  • önemli değil hocam kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.