Şimdi Ara

HDD SORUNU YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARI HER AÇTIĞIMDA SABİT DİSKLERİNİZİN BİRİNDE TUTARSIZLIK GÖZDEN GEÇİRİLMESİ YAPILMASI LAZIM İPTAL ETMEK İÇİN 10 SANİYE İÇİNDE BİR TUŞA BASIN DİYE BİR UYARIYLA KARŞILAŞIYORUM DURUP DURURKEN OLDU NASIL DÜZELTEBİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• İşlemi yapmasına izin verdin mi hiç? Eğer vermedinse bir kere hiçbir tuşa basmadan bekle ve işlemi yapmasına izin ver. Ondan sonra bir daha uyarmaması gerek.
  • FORMAT
  • hiç bir tuşa basma tarana yapsın aksi taktirde yine yaparsa format gerekiyor oda olmazda donanımsal arızası vardır.
  • her seferinde yapıyor tutarsızlık gözden geçirmesi yapılmakta iptal etmek için 10 saniye içinde bir tuşa basın devam etmeniz kesinlikle önerilir yazıyo ondan sonra açılıyor herşey normalhardiskim düzgün çalısıyor biel atıversek iyi olur
  • sorun olmayacaksa en iyisi bir format hatta low level format
    atıp da görmek bence...
  • at at bilgisayarın rahatlar. yanlız formatı q at normal atma da diskin ömründen yeme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence makinede hiçbir srun yok hiçbir tuşa basma bilgisyarı kapatırkende düğmesinden kapatma formata falan gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arkadia®

İşlemi yapmasına izin verdin mi hiç? Eğer vermedinse bir kere hiçbir tuşa basmadan bekle ve işlemi yapmasına izin ver. Ondan sonra bir daha uyarmaması gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartbozan

ARKADAŞLAR BİLGİSAYARI HER AÇTIĞIMDA SABİT DİSKLERİNİZİN BİRİNDE TUTARSIZLIK GÖZDEN GEÇİRİLMESİ YAPILMASI LAZIM İPTAL ETMEK İÇİN 10 SANİYE İÇİNDE BİR TUŞA BASIN DİYE BİR UYARIYLA KARŞILAŞIYORUM DURUP DURURKEN OLDU NASIL DÜZELTEBİLİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

HDD den göçmek üzere olabilir. Buna bi çok şey sebep olabilir, virus, donanımsal bi sorun, HDD nin eski olması vs. Önemli bilgilerini başka i HDD ye atıp format atmak iyi bi çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Em_tech -- 30 Ekim 2005, 1:14:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.