Şimdi Ara

HDD Sürücülere Eşit Paylaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var sizinle paylaşmak istedim

ya şimdi C diski 20 GB D diski ise 100 GB kapasiteye sahip bunun eşit şekilde dağıtlımasını istiyorum acaba mümkün mü ? mesela 60 GB C diski 60 GB D diski kullansın istiyorum acaba mümkünse ve nasıl yapılacağını anlatırsanız çok memnun kalırım SAYGILARR...

• Mümkün..

Partition magic adlı programla bu dediklerinizi yapabilirsiniz. Google de nasıl yapacağınızı anlatan birçok döküman var..
  • norton partition magic ile yeniden boyutlandırma nasıl yapılır onu yapamadım kardes ??? bilen varsa sölesinde acill boyutlandırma yapmam lazım ....... nassıl yapılacağı yazıyo ama heryerde yeni disk açma nasıl yapılacağını gösteriyo bana diskleri eşit boyutlandırma lazım bu programla yapılıyo ama nasıl yapcam bana o lazım arkadaşlar Şimdiden TEŞEKKÜRLER.......
  • Ben formatla yapıyorum birde Partition magic var Ö.M ile sana bir döküman adresi gönderdim.
  • Saolasın kardes yaptım çok saol ama bu sefer başka birşey oldu tamam D diskinden aldım C diskinin boyutunu büyüttüm ama işlem tamamlanınca D diski yok oldu normalde programa girince orada var gözüküyo ama bilgisayarıma girince olmuyo gözükmüyo bu ne ya anlamadım gitti ne yaptım ne ettiysem olmadı D diski yok oldu var gözüküyo ama YOKK deli olcam vallaa yaw Yardımcı olursanız neden olduğu hakkında LÜTFEN Şimdiden TEŞEKKÜR Ederim .... SAOLUN::::...

• Partition Magic sanırım işini görür birazcık resimli anlatımlarına bakarsan eğer öğrenebilirsin
  • rockkek

Masaüstünde bilgisayarım'a sağ tıkla.Açılan seçeneklerden YÖNET'e tıkla..Solda açılan menüden DİSK YÖNETİMİ'ne tıkla..

Açılan ekranda KAYIP D diskini göreceksin..Üzerinde sağ click yaparsan gerekli yönergeleri göreceksin.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.