arkadaslar 60 gb. 7200 rpm. samsung almayı düşünüyorum hatta 75$+kdv dediler. sizce ne yapmalıyım. yada hangi mofel almam iyi olur.
sana 75+ kdv segate yada maxtor onerırım gerısı hıkaye
maxtor almanı tavsiye etmem(eski quantum u satın aldı).eski quantumlarda baya problem çıktı.seagate veya samsung(3 yıl garanti) al
garantisi en uzunlarından birini al... samsunglar sessiz... hem nie 80 gb almıyorsun, arada en fazla 20 milyon lira fark eder ama 20 gb. çok büyük bir fark bence 80 gb. al kendine... seagate 7200.7 'ler performanslıymış onu dene...
seagate al ya da samsung..maxtor alma ben aldım çabuk bozuldu ama garantisi vardı değişti..yenisinde problem yok.. 3ünü de kullandım hala kullanıyorum..seagate en sessizi;)
80 gb. almak daha avantajlı haklısın userneym. ama seagateler 2 yıl garantili bu sebeple samsung düşünüyorum.siz ne düşünürdünüz.
samsung u kullanıyorum sessiz-hızlı 3 yıl garanti ve hiç ısınmıyor
Bende samsung kullanıyorum, çok memnunum<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by powerstorm</i> <br />samsung u kullanıyorum sessiz-hızlı 3 yıl garanti ve hiç ısınmıyor <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
aldığım 2 maxtor da 6 aydan sonra bad sector oluştu seagate barracuda 7200 rpm almanı tavsiye ederim sıkı harddisk fiyatıda uygun en az 80 gb al[bandt]
seagate maxtor +1
hiç düşünmeden seagate barracuda 7200 rpm derim başka bi şey demem ( bu arada burda bir formda okumuştum seagate yeni hdd lerinde lindows yüklü oalrak satacakmış )
samsung da model numarası var mı önereceğiniz.
Quantum al :)yeni modelleri Mp3 ve divX dolu olarak satılacakmış ..mış...:)
maxtor diamond plus 9 al derim ya da samsung al 2 yıl garanti boru mu?
anakartında sata varsa 120gb sata al ben aldım çok mutlu oldum halende mutluyum yani
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mak3615</i> <br />samsung da model numarası var mı önereceğiniz. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Samsung SP0802N
arkadaşlara katılıyorum bencede seagate yada samsung almanı tavsiye ederim seagate in erişim süresi diger hdd lerden daha hızlı ondan dolayı seagate i düşünsen daha iyi olur arkadaşım
abı bundan sonra nerde kotu hdd olursa onu onerecem mıllete ıyılık yapınca paşa kesılır başımıza abı maxtor kotu deyen arkadaşlar tebrık ederım bır devı ıkı sanıyede devırdınız bravoooo
bence seagate en kotu cozum cunku seagete yazma ve sılmeye pek gelmıyor eger hdd fazla kullanacaksan (yanı cok fazla dosya yukleyıp sıleceksen) seagate'den uzak dur Western bence ıyı secım hem su anda data koruması ve hdd hakkında bılgı veren programı da var ve cok profosyenel hazırlanmıs
anakartın giga-byte 8pe667 ultra yani satası yok diye biliyorum. destekleyip desteklemediğini tam olarak bilmiyorum bilen varsa haber versin bi zahmet. ayrıca samsung 3 yıl garantili değilmiydi Qsman