cihazdan beklentim komponent çıkışlı olsun (sanırım bu çoğunda vardır yinede yazdım)
hdd destekli olsun.
yani hafızası olsun.time shift denilen yayını durdurma ileri geri sarma özelliği olsun.
bir de epg denilen programlanabilir kayıt özelliği olsun.
bu epg ne menem bişey bilmiyorum.şöyle bir yazıyla karşılaştım.
Electronic Programming Guide EPG 1 haftalık süre zarfında kanalların yayın akışlarını görebileceğiniz sistemdir. İstenildiğinde bu 1 haftalık süre zarfında istenilen bir tarihte istenilen bir program hafızaya kaydedilerek uydu alıcının program başlarken sizi uyarması sağlanabilir. * Bu sistem yayın yapan kanalların verdiği içerikle aktif olan bir sistemdir. Kanallar herhangi bir EPG desteği vermiyorsa EPG menusu boş görünür
yani bir yayını kaydedebilmem için o kanalın guide özelliği mi olması lazım.bu özelliği doğru dürüst kullanan kaç tane kanal var ki.yani bu guide olmaksızın alıcıdan kanalı seçip tarih ve saat referansları vererek kayıt yaptıramaz mıyız.
beklentilerim bunlar.başka bişey yok.ethernet girişmiş kart paylaşımmış emuymuş gemuymuş bunlara gerek duymuyorum.ayrıca hdd kaydettiğim bilgiyi de arşiv yapmak falan gibi bi amacım yok.böyle bi özelliğe de ihtiyacım yok.sadece kaçırmak istemediğim yayınları kaydetsin.izledikten sonra sileceğim zaten.
piyasada çok farklı rakamlar var.
250 ytl e de var 1000 ytl e de
bütçe olarak da 400 ü geçmemesi tercihimdir.
bu şartlar altında bi tavsiye yaparsanız memnun olurum.
saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme