Bildirim
hdd tık tık tık ... ses geliyor yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O disk gidici ve giderse çözüm yok kısa sürede dosyalarını yedeklemeye bak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hdd zaten çalışmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: kralAY
HDD den tık tık tık ... ses geliyor ömrünü bitirdi sanırım fakat içinde dosyalarımı nasıl kurtarırım. Yardım
Bunun tamiri var mıdır ya da plaka başka bir hdd ye takılabilir mi var mıdır tamir eden.
aynı sorun bende de oldu. hard diski kasadan çıkart pc kapalıyken önce diski dik pozisyonda yere koy ve pc yi çalıştır düzelmezse yan koy gene düzelmezse çapraz koy. çalışana kadar sabırla hdd nin pozisyonunu değiştirerek dene. doğru pozisyou bulduğunda çalışıcak. verielrini yedekleyene kadar asla kımıldatma :)
ben bu şekilde çözmüştüm.
işin bittikten sonra içini aç diski ayna olarak kullan :P intikam ;) -
Bilgi için teşekkürler. Deneyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: kralAY
Bilgi için teşekkürler. Deneyeceğim.
allahda seni güldürsün :D -
terry_more aynen dediğin gibi yaptım fakat şans bizden yana değil. Bu arada nasıl olduysa işletim sistemimi çöktürdü, ne yaptım ise düzeltemedim. Sonuç format.
Hdd'yi sallayınca ses geliyor. Sanırım okuyucu kafa sallanıyor. Normal midir bilmiyorum, daha önce karşılaşmadım.
Bilgileri kurtarma konusunda verebileceğim güvenilir bir yer var mı? -
eskiler hard disk kafa atıyor der. bad sector var ve o hard disk gidici demek. -
Baska bilgisayara takip atamiyormusunuz hic mi calismiyor cihaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekran kartı olmadan pc çalışır mı
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- nokia güvenlik kodu
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- instagram linkleri uygulamada açılmıyor
- video boyutu küçültme
- telefonum şarj olmuyor
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar hızlandırma
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X