Şimdi Ara

HDD Uçtu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 7 aylık HDd yeni aldım Samsung 320GB/16M HD321KJ modeli garantisi devam ediyor.

Arkadaslar çok uzatmayım karışmasın 3 tane hdd var. Bu bozulan çok önemli verilerimin bulundugu yeni aldığım 3. hdd son 1-1.5 aydır kitlenmeler yaşıyordum resetlemek zorunda kalıyordum.Sorunun ne olduğunu anlayamamıştım. en son bu bozulan hdd girdim dondu kaldı normal kapatmak için bekledim biraz kendine geldi uyarı balonu çıktı verileniz kaybedildi gibi bir sey sonra yine dondu resetledim
    actığımda kafa atması oluyordu. yanlız bu hdd windowsun kurulu oldugu hdd degil dikkatten kaçmasın... garatisi devam ediyor değiştirmeye verecem. benim için önemli olan içindeki verilerin kurtarılabilmesi biosdan görüyor ama windosta tam acılırken kitleniyor kalıyor ve kafa atması oluyor

İçindeki 150 GB yakın verimi kurtarmam gerekiyor kimi bilgisayarcı olur diyor kimisi de olmaz net bir şey yok en son aynı marka al kartını degiştir içinden degilse çözülür dedi yardımlarınızı bekliyorum hdd önemli degil içindekileri kurtarayım servise yollıyacam
    En son çare olarak REJENERATOR kullanmayı düşünüyorum fikri olan var mı
    Teşekkürler

• Hard Disk Sentinel isimli program ile hdd durumunu gözden geçirin.

Kart değişimi yapsanızda hdd nin diskinde yüzeysel, okuyucu kafada hasar vb problemler var ise fayda sağlamaz

En güzel çözüm hdd nin kendi servisidir. Pc her donmasında ve berraberinde atılan reset hdd daha fazla zarar verir
  • Yanlız bu harddiski taktıgım zaman windosws'a girilemiyor tam açılacagı sırada kitleniyor bu programla hiç bir şey yapapmam REGENERATOR var onun hakkında ne düşünüyorsunuz
  • yardımlarınızı bekliyorum lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.