Şimdi Ara

HDD uzmanları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
12.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar sorunum şu, DVR kayıt cihazımız kayıt yapmıyordu sorunu araştırdık hard disk raw formatına dönmüş, hdd yi aldım eve götürdüm pcye bağladım doğal olarak görmüyor yine "killdisk" denen bir programla formatladım ntfs şeklinde hiçbir sorunyok saat gibi çalışıyor şuan, bugün aldım hddyi dvr kayıt cihazına bağladım doğal olarak görmüyor neden? çünki kayıt cihazları dvr formatını kullanıyor, şimdi bu hddyi dvr formatına çevirmem gerekiyor. tavsiyesi olan varmı acaba hddyi dvr formatına nasıl çeviririm ? (hdd samsung 80 gb )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhey1an -- 6 Nisan 2015; 13:59:51 >

• Kuhey1an K kullanıcısına yanıt
    Abi sana coom kizginim konu actim burda hdd raw formatina dondu diye gelip bana bu programdan bahsetseydin suan da 22 gundur hdd serviste ah abi ahh yaktin benii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • classcocuq C kullanıcısına yanıt
    dotum olay dün başıma geldi keşke daha erken olsaydıda senide haberdar edebilseydim, ama benimde dün tam 4 saatimi aldı raw formatını ntfs ye nasıl çeviririm diye aratmak, ama enson bi forumda k,lldisk den bahsettiler dedim 10 tane program denedim olmadı bunuda deniyim, sonuç 10 dk.da formatladı saat boşa uğraştım bende :) sağlıkolsun
    Abi bende yeni aldim tasinabilir hdd toshiba yesil renk ilk pc gordu sonra nedense bi anda raw formatina dondu denemedigim sey kalmadi komut sistemi ile de denedim nafila bende fatana 17 mart da teslim etdim bakalim hala bekliyorum bakalim

Merhaba
    HDD'yi dışarda farklı ortamda biçimlendirmen çözüm olmicaktır. DVR cihazlarının çoğu HDD'ye kendi software'i üzerinden format atıyor. Sen HDD'ye dışarda format atsan bile cihaz tanımlamicaktır ve format isticektir. HDD cihaz üzerinde takılıyken ayarlarını bir kurcala istersen yada marka model söyle internet üzerinden bir döküman bulalım.
  • icelive kullanıcısına yanıt
    dostum dediklerini bende harfiyen uguladım aslında internetten önce bi araştırma yaptım, kayıt cihazına takılan hdd nin önce formatlanması gerektigini söylüyorlardı ancak kayıt cihazının menüsünden harddisk menüsüne girdiğim zaman hdd yi görmüyor, doğal olarak format atamıyorum. o yüzden formatlama yapabileceğim farklı bir program arıyorum pc içerisinde çalıştırabileceğim ya da farklı alternatif bir yol.
    modele gelincede biraz eski bir cihaz oldugunu düşünüyorum ama üzerindeki etiketlerde SENSEI H264 yazıyor

edit : SENSEI dvr04-02 4knl gör. 1knl ses h264 dvr
    4knl dediği kanal sanırım yani 4 kamera bağlanabiliyor,
    1 knl ses dediğide 1 kanal sesddir heralde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhey1an -- 6 Nisan 2015; 14:54:24 >
  • ++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokmu yardımcı olabilecek kimse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuhey1an

dotum olay dün başıma geldi keşke daha erken olsaydıda senide haberdar edebilseydim, ama benimde dün tam 4 saatimi aldı raw formatını ntfs ye nasıl çeviririm diye aratmak, ama enson bi forumda k,lldisk den bahsettiler dedim 10 tane program denedim olmadı bunuda deniyim, sonuç 10 dk.da formatladı saat boşa uğraştım bende :) sağlıkolsun

bugün iade aldım aynı hdd den iade etdiler ve şook bu hardiskte pcyi okuyor ama açılmıyor
  • classcocuq C kullanıcısına yanıt
    farklı bir pc de denemeni öneririm, imkanın varsa eğer
    şuan imkanım yok ama diger 2 hhd mide pc okuyor ve iki adetde sabit diskim var sıkıntısız okuyor
  • Hocam ne yaptınız sorunu hallettinizmi?

Cihazın içindeki hdd kayıt yapmıyor ayrıca tık tık ses çıkarıyor, bende eski bilgisayarımdaki hdd yi aldım taktım onu da görmüyor menü de hdd yazısına tıklanmıyor

H.264dvr yazıyor açılırken

Kutunun üzerinde de expotech yazıyor

• Malesef dostum çözemedik. 100tl ye yeni bir kutu aldım ve Hee yi ona taktım. (Kayıt cihazını yaktım deneme yaparken. Yanlış adaptörü takarak )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elimde digitürk iq cihazının hdd si var.bunu bilgisayarda kullanmak istiyorum.ama bilgisayar görmüyor.bilgisayarımın yönet kısmından baktıgımda orda görünüyor.ama biçimlendiremiyor.veri hatası(döngüdel artık denetimi)diye hata veriyor.hdd reciverda çalışıyor.ögrendigime göre bu hdd lerde şifreli biçimlendirme yapılıyormuş.

yardımcı olanlara şimdiden teşekkur ederim.
  • Aynı sorunla uğraşıyorum yeni HDD aldım kayıt cihazında gözükmüyor ne yapmak lazım buna

• Minitool10 ile istediğiniz formata çevirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.