Şimdi Ara

HDD veya işlemci alacağım fps sorunları var .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fx-4100 var 4.4 ghz de yanına GTX 770 aldım . Darboğaz diyorlar . Stocktayken ve oc li arada biraz fark var fakat o kadar da değil . Fx- 6300 almayı düşünüyorum veya hdd alacağım neden derseniz hdd 160 gb çok eski bir hdd depolama için 2 tb var harici ama bir arkadaşta da aynı sorun var eskiden 125 fps aldığı oyunda 30 40 lara düştü şu sıralar. Kısaca iki soru var bir biri ile bağımlı ;
    1-HDD fps yi etkiliyor mudur ? (Pek sanmıyorum ama içimde biraz şüphe var .)
    2-Fx 6300 mü almalıyım HDD mi ?

• FX6300 hatta 8320 bakmanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

FX6300 hatta 8320 bakmanı tavsiye ederim

HDD sorun yapmıyor yani düşüncen bu mu ? O konuya hiç girmediğin için sordum. Bu arada 8320 ye bütçem elvermiyor . İkinci el yakın fiyata bulursam alabilirim belki . :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: stapman

quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

FX6300 hatta 8320 bakmanı tavsiye ederim

HDD sorun yapmıyor yani düşüncen bu mu ? O konuya hiç girmediğin için sordum. Bu arada 8320 ye bütçem elvermiyor . İkinci el yakın fiyata bulursam alabilirim belki . :/

Hard disk çok yavaş olmadığı sürece fps düşürmemeli. 7200RPM kullanmanız tavsiyemdir

• 7200 RPM . İşlemci alınca fps de ne kadar oynama olur dostum ?
  • quote:

7200 RPM . İşlemci alınca fps de ne kadar oynama olur dostum ?

Hocam 4100 770e kesin darboğaz yapıyordur. Çok ciddi miktarlarda artış yaşamalısınız

• Anladım . Önümde baya bir zaman var aksini iddia eden çıkmazsa alacağım . Teşekkürler . :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • min. fx6300 (oc gerektirebilir.)ve hdd alın yada direkt 8350 alın bütçeye göre 8320 de olur.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Fx 6300 alsamda hdd ye bütçe ayırmak istemiyorum . 8320 uygun bulursam alabilirim . HDD sadece fps de sorun yaratma durumunda değişebilir benim için. Teşekkürler. :)
  • quote:

Fx 6300 alsamda hdd ye bütçe ayırmak istemiyorum . 8320 uygun bulursam alabilirim . HDD sadece fps de sorun yaratma durumunda değişebilir benim için. Teşekkürler. :)

fps içinse sadece almayın hdd gereksiz tabi ki de.
  • Anladım . Fps sorunu ihtimali için alıyordum ama herkes bir sorun yoktur diyor umarım öyledir. Teşekkürler iyi geceler. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.