Bildirim
HDD Wİndowsunu SSD'ye Kurma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ssd'yi tak biostan birinci yap. windows'u ssd'ye kur hdd'ye dokunma dursun birşey olmaz yani.
Bazı programları yeniden kurmanız gerekecektir sadece.. -
hocam biosu 1 e alıyorum ssdye yani ama windows yükleniyor geliyor sonra hdd windowsuna geçiyor
ssddede windows kurulu o windowsa geçmesi gerekmez mi ? -
Hdd birinci olacak ama hdd 2 veya fazla ise hangisi önce çalışacak onuda seçiyorsun.. Bios'a iyi bak, seçenek orda. -
Hocam ssdnin Windows'unu açtım ama şifresi eski sahibinin şifresi onu bilmiyorum tekrar hdd Windows'una geçip ssd dosyalarından şifreyi kaldırabilir miyim ya da öğrenebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ssdye format at. Diger hdd yi baglama. Sadece ssdye format at. Onu kullan. Daha sonra jendi hddni takarsin
format attığım zaman windows gider mi birdaha windows kurulumu yapmam lazım mı? -
SSD de Windows kuruluysa onu silmen gerekiyor .
Biostan boot a gelerek SSD yi başa al kurulum baslasin.
Sonra Windows u SSD ye kur . Olay bitsin. Diğer harddisk te bulunan Windowsu bicimlendirirsin firmat sırasında. C ye birşey yuklemedin degilmi oyun vs. Kurduysaniz bunların gitmesini istemiyorsan harddisk e girip ( 2 bolum yaptiysan eger. C ve D ) D ye atacaksınız. Sonra HDD deki c yı bicimlendir. Bu kadar.
hocam girdim ssd windowsuna benim hdd deki dosyaları oyunları vs nasıl gösteririm nasıl kullanırım silmek istemiyorum hdddekileri kullanmam lazım ? -
Sistemin imajını alıp, SSD ye kopyalayın.
Hocam ssd 120 gb imaj işlemi tamamen programları aktarıyorsa ssdye sığmıyor hdd 500 gb benim Nasıl yaparım?
Ya hdd ye dokunma. Biostan dediğim gibi ayarlamazsan hdd yi taktığında onunla başlamaya çalışır. Gerisi dediğim gibi.
Teknik bir bilgi.
ben bu tarz durumlarda yedekle uğraşmam.
acronis veya clonzilla ile disk klonlama yapar yoluma bakarım. -
Hocam eğer HDD'de SDD'nin toplam alanı kadar yer kullanmadıysanız direk klonlayım derim. Fazlasını kullandıysanız seçmeli klonlama yapın bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X