Şimdi Ara

HDD YARDIM :-(((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 4 gb bir Windows xp yüklü hdd vardı, geçen gün sistem çöktü ve bir daha açamadım. hdd' yi söküp evdeki bilgisayarıma takayım bilgileri kurtarayım dedim. bilgisayra bağladım (kendi hdd 40 gb) fakat ilk açılışta bilg. kilitlendi sonra resetleyip bir daha denedim, ama bu seferde drivers/pci gibi bir dosya eksik dedi. 4 gb lık hdd çıkardım. sonra sistem cd' ni takarak o dosyayı onarmaya çalıştım, fakat bootlu cd yi tam okumaya başladığında bilgisayr yeniden başladı ve bu her seferinde böyle oldu. daha sonra elimde 10 gb lık bir hdd vardı ona win xp kurup, 40 gb hdd' deki bilgilerimi bari kurtarayım dedim. yeni sisteme 40 gb hdd mi paralel bağladım fakat bu seferde sadece 1.38 gb lık birsürücü olarak görüyor. BIOS ayarlarında 40 gb primer slave olarak görüyor fakat işletim sisteminde göremiyorum. korkum ondaki bilgilerimin gitmesi. ,

LÜTFEN aklınıza gelen çözüm yollarını benimle paylaşır mısınız????? :-(((((

sizden acil yardım bekliyorum

• Aklıma gelen çözüm yolları sadece veri kurtarmak,ben biraz araştırdım sanırım;
    OnTrack Easy Recovery programı ile kurtarabiliyormuşsun.
  • linux live cd ile şipsak yaparsın işini sadece fat lık bir yer göster kopyalama için yada usb bellek kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD DONUYOR %100 YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.