Şimdi Ara

HDD Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konu burada acilmis olabilir ama ben bulamadim.

Sorunum su= Bilgisayari kapattim fakat acilirken bayagi zor oldu. Zorda olsa windowsa girdim. Fakat benim pc de 2 adet hdd var. 160+160 Gb. Fakat iki adet hdd nin birinin olmadigini gördüm. Dogal olarakta 2.hdd ye yükledigim dosyalarin hicbiri calismiyor. Daha dogrusu C-D-E- ve F disklerim vardi. C-D-E disklerim gözüküyor F diskim yok. F en büyük olandi zaten (150gb). Simdi bu nu nasil geri getirebilirim. Yada 2 hdd bozulmus mudur ki calismiyor. Yardimlariniz icin simdiden tesekkür ederim....

• sanırım ikinci hdd f olanı tek partition var ide kablolarında sorun vardır ki onu görmiyordur.bios tan ikinci hdd yi tanıt belki disabledir.ama kablonu değiş sorun düzelmezse hdd bozulmuş olabilir.
  • 3aylik Pc. Bilgisayarin icinide hic acmadim bugüne kadar.Bios ayarlari hakkinda hicbir fikrim yok. 2.hdd yi nasil enable yapabilirim. Neden her zaman gören windows simdi daha görmüyor anlamiyorum. Co
  • 3 aylık pc diyosun garantisi varsa oraya götür hiç uğraşma 3 ayda bozulduysa hiç durma derim bide donanım hakkında yeterli bilgin yok sa
  • ustalar benim pc nin HDD kırmızı ledi sürekli yanıyor bu ne demek arızamı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: dundar19

ustalar benim pc nin HDD kırmızı ledi sürekli yanıyor bu ne demek arızamı var

kırmızı led harddiskinin sürekli işlem yaptığını gösterir arıza değildir ama sürekli kesintisiz yanıyorsa ya ışık yanlış yere takılmıştır (sürekli kesintisiz yanıyorsa)yok arada sönüp yanıyorsa diskin işlem yapıyordur
  • jumper ayarlarını yaptın mı?
  • Denetim masası .. yönetimsel araçlar.. Bilgisayar Yönetimi....Depolama......Disk yönetimi'ne bakın.
    ekle gibi bir seçenek olmalı. Orada kayıp bölüm gözükmüyorsa..Partition magic ile dene. Kurtarma olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 4 Haziran 2005, 2:07:23 >
  • ewet partition magic kurtarabilir ama dikkat et o program bilinçsizce kullananların başlarına neler açtı mümkünse türkçe sürümünü yükle onda her yapacağın işlemin açıklaması var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.