Şimdi Ara

hdd yardım lütfen:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar seagate 120gb sata bir diskim var. bu aralar sorun yaşatıyor ve sorunun nedenini bulamadım. bana yardımcı olursanız sevinirim.

hdd arada sık aralıklarla bip bip die ses geliyor ve bu sesle eş zamanlı olarak pc donuyor. bazen bu 1-2 dk sonra kendiliginden geçiyor bazende restart yapsan dahi windows başlamadan bile bu sesler dewam ediyor. bazende pc yi kaptıp 5-10 dk bekledikten sonra düzeliyor. bu arada pc zorlanma halinde degil yani bostayken bile bu sorunu yapabiliyor. acaba bu sorunun nedeni nedir? bu olay beni pcden soğuttu deli olmak üzereyim lütfen yardımcı olun...

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master_of_hell -- 2 Ekim 2007; 12:11:15 >

• anlasilan hiç kimsenin bir bilgisi yok. ben nsl çözcem bu sorunu ya:S:(
  • başka hdd'in varsa sadece onu takıp dene eğer sorun çıkmıyorsa 120 gb olan hdd'ini bir şekilde yedekle ve yeni hdd satın al.
  • Öncelikle bip sesi hdd dan gelmez ve bu uyarı sesi sadece hdd da sorun var anlamına da gelmez eğer başka hdd deneme şansın varsa dene yine aynısını yaparsa demek ki hdd den değildir cpu nun fanı çalışmıyor olabilir ram lerde bir sorun olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.