Şimdi Ara

HDD'YE NE OLDU ? LÜTFEN YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıldır kullandığım mekanik hddyi , sdd aldığım için depolama hard diski yapmıştım . şuan hdd yi bilgisayar görmüyor ve dıırdırıdırı bibbb dırırııdıdrı bib sesleri çıkartıyor durmadan. içinde önemli belgeler var. ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallanansandalye -- 13 Kasım 2012; 19:33:11 >

• daha hdd yi çalıştırma. şimdilik biraz ara ver. hdd bozulmaya yüz tutmuş haberin ola. Onu kurtarmanın çeşitli yöntemleri var. birincisi (bence okuma kafasında problem var) bu yüzden mekanik hdd ni aynı model olan bir hdd nin içindeki plakları değiştireceksin. verilerini aldıktan sonra ise kendi plağını at gitsin daha da kullanma derim.
    çevrende bunu yapacak birileri yok ise ücret karşılığında kurtarama işi yapan yerler var. tabi ne kadar önemli olursa veri o kadar cok money istiyorlar :D
  • içinde yazılı soruları ve konu anlatımları olan dosyalar var. iki senede ancak oluşturdum arşivi. ne yapacağım bilemiyorum. şuan şaka gibi geliyor bu olay. sabah bilgisayarı açınca düzelir inşallah. üzerinde samsung yazan her şeyden uzak dururum artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.