Bildirim
Hdd ye oyun kopyalama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olabilir diye okumuştum -
Fena fikir değil aslında eminim bu ihtimali microsoft hiç düşünemedi. 1 hdd ye 10 oyun yüklesen 10 kişinin cihazına kopyalasan kardeş kardeş oynarsın hem de bedava -
Kopyalayabilirsin. Tabii oyunu açabilmek için lisansa sahip olunması gerek, kardeşlikle olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Fena fikir değil aslında eminim bu ihtimali microsoft hiç düşünemedi. 1 hdd ye 10 oyun yüklesen 10 kişinin cihazına kopyalasan kardeş kardeş oynarsın hem de bedava
>Bilgi Sahibi olmadan yorum yapma, Oluyor denedik. Kardeşlik yaparak ta 2 kişi oynanabiliyor. Ea Access ve Gold de kullanabiliyor. Bizzat denendi.
Bu arada xbox da "kardeşlik" nedir araştırısan daha iyi anlarsın.
Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler... -
Oluyorsa niye soruyorsun
quote:
Oluyorsa niye soruyorsun
Bilmeden yorum yapmışsın işte ne uzatıyorsun adam kopyalayıp kardeşlik yaparak demiş zaten.
Demek konuyu açtıktan sonra denedi bu kadar basit.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana ne avukatlık ücreti mi alıyorsun
Sorumun tarihine bak. Cevabımın tarihine bak birde.
Olduğunu bilsem neden sorayım. Önce sordum sonra denedim. İnsanlar forumu yardımlaşmak için kullanıyorlar. Boşuna tartışmanın anlamı yok. -
quote:
Sana ne avukatlık ücreti mi alıyorsun
Evet gel de sana çay may ısmarlayayım beyin hücrelerin donmuş soğuktan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X