Şimdi Ara

hddde bulunan bilgileri silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dahili hdd de bissürü özel bilgi var. bilgisayar çalışmıyor. hdd yi satmayı düşünüyorum. nasıl içindeki özel bilgileri silebilirim . bir yerde hdd üzerinde düğme var diye duymuştum ama bulamadım. başka bilgisayara bağlamadan nasıl hallederim ?

• ben silerim 95 tl kargo sana ayit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılım yoluyla silemezsin silinmis gibi gorunsede bilgiler kalir yeni bilgiler eskilerin uzerine yazilir buna en iyi ornek sistem geri yuklemedir sildigin dosyayı geri getirirsin silmek icin hdd yi fiziksel hasar vermen gerekir yani icindeki plakayı cizersin yamultursun vs
    ama satamazsin
    buyuk depolama alanlari kullanan sirketlerin cogu hdd remover makinenelere sahiptir youtube dan ulasabilirsin silerim diyenlere inanma millet keriz mi hdd imha icin ozel makineler kullaniyor
    istersen bu haliyle sat millet sana cok merakli degilse ne yapsin senin bilgilerini ama guvenemiyorsan sende kalsin. dugme fln yok hdd uzerinde daha once hic duymadim

• Hdd data destruction programiyla data wipe yapabilirsin bundan dosya geri getirmek pek mumkun degil 2 ci yöntem cihaz kullanmaktır.wipe yapmak formata benzemezhttp://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/wipe-hard-drive.htm

• Low Level Format atarsan fabrika durumuna döndürürsün .
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtkwq

ben silerim 95 tl kargo sana ayit.

Eglence istiyorsan cocuk parkina ya da konu disina dogru uza.

Bildigim kadariyla ccleaner de gelisiguzel yazma uygulama vardi, eski verilerin okunmasini zorlastiriyordu.

• Eğer diskini takabileceğin ve setup ında low level format olan bir anakart bulabilirsen atarsın.

Bildiğim kadarıyla yeni anakartlarda low level format yok.

Mutlaka 3rd party programlar vardır. Burada şu veya bu deyip sallamayalım.

http://download.cnet.com/HDD-Low-Level-Format-Tool/3000-2094_4-75544788.html Bak bu programı kullananlar olumlu feedbackler dönmüşler.

bununla bir dene arkadaşım. Daha sonra da kurtarma programlarıyla bak bakalım veri kalmış mı ? Sonuçta senden alan adam özel laboratuvarlara gönderip 300-500 dolar para verip de " Ulan benden önceki adamın fotoğralarına bakıym" diyecek kadar mal değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.