Şimdi Ara

Hddi görüyorum tıklayınca ' birlikte aç ' geliyor ? ( Resimli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Hddi görüyorum tıklayınca ' birlikte aç ' geliyor ? ( Resimli )

Virüs olabilir diyorlar, nasıl düzeltebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Cherbury -- 22 Eylül 2008; 23:25:37 >

• evet arkdaşım virüs o çözümü ise
    içinden çıkan scripti çalştr gelen uyarılar evet tamam okdr sonunda tebrikler diyor
    http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=kill_amvo_virus_usb_en.zip
  • quote:

Orjinalden alıntı: titanyum22

evet arkdaşım virüs o çözümü ise
    içinden çıkan scripti çalştr gelen uyarılar evet tamam okdr sonunda tebrikler diyor
    http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=other&file=kill_amvo_virus_usb_en.zip

Bi deniim bakem.

• taramayı yaptırdıktan sonra denedim açlmadı ama sonra resetledikten sonra oldu. Umarım bozulmaz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Cherbury -- 23 Eylül 2008; 0:04:25 >

• autorun.inf virüsü müydü neydi , NOD32 temizliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

autorun.inf virüsü müydü neydi , NOD32 temizliyor

gecenin bu saatinde nerde bulcaz Nod'u Modu.

temizlendi valla cillop gibi oldu.

Programın adı:
    kill_amvo_virus_usb_en

• ii gözün aydın hadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen de benim flash belleğe aynısı olmuştu avast gördü direk sil dedim sildirdim ama anlamayadım olayı çünkü tekrar baktığımda bu sorunla karşılaştım bana hangi prog. ile açayım diyordu ben de "hızlı biçimlendir" diyerek biçimlendirdim flash belleği düzeldi.1 hafta sonra arkadaşım flash belleğinde de buna benzer bir sorunla karşılaştım ama baktım olmuyor kurcalamadım ben de. benim HDDlerde böyle bir durum olmadı o zaman bu virüs bilgisayarımda barınmıyor değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of Cherbury

taramayı yaptırdıktan sonra denedim açlmadı ama sonra resetledikten sonra oldu. Umarım bozulmaz. Teşekkürler.

Eğer otomatik şekilde explorer.exe kapatılıp yeniden başlatılmıyorsa bunu elle yapmanız gerekir. Reset atmanıza gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.