Şimdi Ara

hdmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a. arkadaşlar. hp 2310ei led monitör kullanmaktayım. Şimdiye kadar DVI kablosu ile kullanıyordum (alalı 3 ay filan oldu) Bir tane HDMI kablosu alıp daha kaliteli bir görüntü verecekmi diye bakayım dedim ama kablonun girişi monitör' e girmiyor. Ekran kartına bağlantıda sorun yok fakat monitör' ün arkasındaki bağlantı yeri farklı. Sormak istediğim ise bu monitör' e uygun HDMI kablosu nerden bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilisimkafe

s.a. arkadaşlar. hp 2310ei led monitör kullanmaktayım. Şimdiye kadar DVI kablosu ile kullanıyordum (alalı 3 ay filan oldu) Bir tane HDMI kablosu alıp daha kaliteli bir görüntü verecekmi diye bakayım dedim ama kablonun girişi monitör' e girmiyor. Ekran kartına bağlantıda sorun yok fakat monitör' ün arkasındaki bağlantı yeri farklı. Sormak istediğim ise bu monitör' e uygun HDMI kablosu nerden bulabilirim.

fotoğraf koybilirmisin belki aldığın kablo mini hdmı dır
  • Şu anda fotoğraf koymaya pek zamanım yokta, netten araştırdığım kadarıyla aldığım kablo normal HDMI kablosu. benim monitör' ün arkasındaki giriş ise geniş tabanlı bir U şeklini düşünün o şekilde. konu başlığında da dediğim gibi kablo ekran kartına normal bir şekilde oturdu. monitör' e bağlantı yapamadım malum nedenden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilisimkafe

Şu anda fotoğraf koymaya pek zamanım yokta, netten araştırdığım kadarıyla aldığım kablo normal HDMI kablosu. benim monitör' ün arkasındaki giriş ise geniş tabanlı bir U şeklini düşünün o şekilde. konu başlığında da dediğim gibi kablo ekran kartına normal bir şekilde oturdu. monitör' e bağlantı yapamadım malum nedenden.

U şeklinde kablo varmı varsa benmi bilmiyorum :) internetten bak at istersen fotoğraf dah aiyi oalckdır bişey anlamıyoruz çünki
  • kusura bakma ben anlatamadım tam olarak. şu anda resim çekip atamıyorum da. İnternetteki HDMI kablolarına baktım. benim aldığım kabloda aynısı. Ekran kartımın üstündeki de aynı bağlantı. Fakat monitör' ün üstündeki soket nasıl tarif edeyim bilmiyorum ki :) Paintle elimden geldiğince şeklini çizmeye çalıştım. Umarım anlaşılır birşey olmuştur.

hdmi
  • Arkadaşlar kusura bakmayın. Bugün öğrendimki benim monitörün üstündeki soket displayport soketi imiş :) Cahilliğime verirsiniz artık. Konu kapatılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisimkafe -- 21 Ekim 2012; 0:03:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMİ TO VGA Kablo çalışırmı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.