Bildirim
HDMI bağlantı ile bios ve boot ekranı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende laptobu tv ye bağlayınca böyle oluyor ama büyük bir sorun değil. Yanlız masaüstü varda sürekli hdmı kullanıyorsan sorun olabilir. -
Bende sorun yok. Anakart ASUS P5QL-E, ekran kartı HD4670 -
Benimde Anakart ASUS P5Q-SE ekran kartı HD 4670 (pasif soğutuculu)
Bu sorun yüzünden DVI a geçtim, acaba monitörden mi kaynaklanıyor şüphesindeyim. Farklı HDMI kablo ile denedim; sonuç aynı. İşin ilginç tarafı sistem 7-8 saat kapandıktan sonra ilk açılışta boot ekranın 1 sefere mahsus gelmesi, sonra ki restartlarda sinyal gelmiyor, taki sistemi 7-8 saat kapatan kadar. Galiba ekran kartının donanımsal hdmi sürücüsünden kaynaklanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihk34 -- 12 Kasım 2010; 1:42:48 > -
HDMI için dönüştürücü kullanıyor musunuz? O yüzden olabilir. -
Hayır, direk hdmi üzerinden bağlıyorum. Kullandığım ekran kartı aşağı mevcut.
-
Dell Studio 15z Laptop kullanıyorum ve sürekli HDMI ile monitöre bağlıyım. Boot ekranı falan yok :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X