Şimdi Ara

HDMI bağlantı ile görüntü alınca işlemci neden ısınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç ısınma sorunu yaşamadığım bilgisayarım, düzensiz fan açıp kapatmaya ve nispeten daha fazla ısınmaya sebep verince termal macunları yeniledim. Düzelmeyince temiz kurulum yapmaya karar verdim.

Format hazırlığı yapmak için HDMI ile görüntü aldığım monitörü çıkarıp bir iş için bilgisayarı direkt kendi ekranından kullanınca fan açıp kapatma sorununun ortadan kalktığını ve ısınmanın da normale döndüğünü fark ettim...

Bu normal midir?

• Bu sorunun benzerini yasayan baska biri baska hdmi portuna bagladiginda sorun cozulmustu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toloski -- 28 Aralık 2024; 22:12:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Laptopta tek çıkış var hocam...

• HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Hocam monitorun diger hdmi portundan bahsediyordum belirtmeyi unutmusum

• O da tek hocam. Diğeri DisplayPort :)

Hocam hdmi kablosu veya monitorde bir sorun olabilir baska hdmi kablosu ve monitorle denedinizmi?

• Farklı kablo ile deneyeyim ama başka deneme yapabileceğim monitör yok. Aslında görüntü problemi hiç yaşamıyorum. Sebep olabileceğine şaşırdım açıkçası...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Çıkışı ile ek görüntü alma
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bende sasirdim hocam eger elinde varsa display port kablosu ile de deneyebilirsin

• Bilgisayarın DP girişi yok. Dönüştürücüyle denemek lazım...

• Hocam şu an bilgisayarın pili azaldığı için prize bağladım. Sanki yine eskiye döndü. Fan düzensiz çalışmaya başladı. Bunun için söyleyeceğin bir şey var mı? @furkan453

• Fanlari manuel olarak afterburner gibi bir programdan ayarlamayi denedinizmi hocam duzgun calisiyormu diye

Fazla akimdan vs kaynaklaniyorda olabilir dusuk ihtimal ama pek fikrim yok

• Bilgisayar MSI ama Afterburner desteklemiyor.

Baska bir fan control yazilimini deneyebilirseniz manuel olarak ayarlandiginda sorun cikariyormu ogrenebiliriz

• Bios üzerinden ayarları kontrol edin msı yazılımı ilede windows üzerinden kontrol edin bir voltaj düzensizliği veya fan ile ilgili ayar neden oluyor olabilir...

Marka model belirtirseniz daha fazla yardımcı olabiliriz...

• franklinda F kullanıcısına yanıt

MSI GE60 2OE hocam.

• MSI Dragon Gaming Center üzerinden tam bir kontrol sağlaman lazım aslında...

Termal macununu yenilirken kaliteli bir ürün kullanmışsındır umarım ve kalitesiz yada sahte ürün denk gelebiliyor dikkat etmek lazım...

Buna sadece harici ekran takılırken neden oluyor ise hdmı giriş sorunlu olabilir zamanla arızalanmıştır muhtemelen ve başka görüntü çıkışı yok ise usb üzerinden görüntü aktarımı sağladığını belirten usb aygıtlar ile deneme yapabilirsin istersen sanırım dark markalı ürünler satılıyordu işe yarayabilirler deneyebilirsin...
    teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark UGA35 USB 3.0 HDMI + VGA Dönüştürücü (DK-AC-UGA35) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/dark-uga35-usb-3-0-hdmi-vga-donusturucu-dk-ac-uga35.html?srsltid=AfmBOoqGDoI84DiyKQ_lJs1D-DVWN6za77HloWxQZIl5Ch_bc8B-7myP

Bu veya benzeri bir kablo iş görecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 31 Aralık 2024; 14:11:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.