Şimdi Ara

HDMİ bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ben bir konuda yardımınız isteyecektim. Ben laptopumu HDMİ ile televizyona bağlıyorum ama tam ekran olmuyor kenarlarda siyah boşluklar kalıyor bilgisayara format attım ondan sonra böyle oldu önceden böyle bir problemim yoktu. Ekran kartım Amd hd 7670m ve 7660g çift ekran kartlıdır ve ekran kartının sürümü günceldir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• Bios ve chipsetini güncellemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

Bios ve chipsetini güncellemeni tavsiye ederim.

Güncelledim az önce gene aynı sorun devam ediyor. Amd catalyst control centerdan kaynaklı bir problem olabilir mi ?
  • Peki Hdmi bağladığında ekran kartın hangisi oluyor . ?
  • Bu laptop,un marka ve modeli nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarınızın kapağını kapattığınızda görüntü düzeliyor mu?
  • Windows+P yalnızca harici ekran ayarlayın ardından çözünürlük ekranından telvizyonun çözünürlüğünü seçin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 BAĞLANTI SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Displayport kablo sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devilsh59

Peki Hdmi bağladığında ekran kartın hangisi oluyor . ?

7660G oluyor.

Bilgisayarımın markası Hp envy m6
    Ayarlardan dediklerinizi yaptım gene olmadı
  • Ekran kartını kaldırıp tekrardan en güncel sürümü olarak yüklemeni öneririm özellikler wqhl sürümünü.
  • Bilgisayara formata attım tekrardan düzeldi yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • Laptopu tvye bağlıyorum hdmi ile, televizyona görüntü geliyor ama laptopta görüntü kalmıyor, laptopta da görüntünün kalması için ne yapabilirim. Laptop Asus N55S serisinden, ekran kartı nvidia.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Laptopu tvye bağlıyorum hdmi ile, televizyona görüntü geliyor ama laptopta görüntü kalmıyor, laptopta da görüntünün kalması için ne yapabilirim. Laptop Asus N55S serisinden, ekran kartı nvidia.

isletim sistemine göre iki yolu var ,win 7 de nvidia denetim masasindan , win 8 de ise masaüstünde yapilabiliyor galiba fn 7 ye ayni anda basarsan monitorda ekran gidip geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.