Arkadaşlar Ben laptop kullanıcısıyım sony waio fw21e marka laptopum var ve film izlerken veya oyun oynarken tv ye bağlamaya çalışıyorum. TV'de 106 ekran philips Flat tv var TV'de ve laptopta hdmi girişi var. Önceden TV'ye bağlayabiliyordum ama format attıktan sonra hdmi kabloyu bağladığım zaman hiç görmüyor bile. Bu neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
Ekran kartı driverinin en son sürümünü indir ve kur ...
TV'yi tek monitör olarak görüyor mu? Ona da bakar mısınız?
Başka kablo ve/veya monitör ile deneme şansınız varsa sorunun nereden kaynaklandığını anlamakta yardımcı olabilir.
Denedikten sonra sonuçlarınızı yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
1) windows vista 2)Fn+F7 ye bastığım zaman Monitor+Tv/Tv/Monitor/Setup gibi seçenekler çıkıyordu formattan sonra sadece Monitor ve Setup çıkıyor. 3)Başka bir kablo yok ama bulmaya çalışırım ondan sonra bi daha yazarım.
Dostum yıllaaar yıllar olmuş ama formattan sonra driverları güncellememe rağmen aynı sorunu yaşadığım için yazmak zorunda kaldım. Sen çözdün mü bu sorunu, 7 yıldır ne yaptın. Veya konuyu hortlattıktan sonra gören arkadaşlardan çözümü bilen var mı?
Arkadaşlar benimde bir sorunum var 2 yıllık bir Asus VS247H 23" monitörüm var bilgisayar uyku modunu geçince veya bilgisayarı kapatayım monitör açık olsun tekrar açtığımda hiçbir şekilde görüntü gelmiyor monitörü manuel olarak düğmeden kapatıp açarsam görüntü geliyor 3 farklı pc denedim aynı sorun var garantisi var servis bakarmı ? sizce
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme