Şimdi Ara

HDMI Çıkışı olan monitörlerden TV izlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben 27" boyutunda bir TV almak istiyorum ama çok fazla seçeneğim yok olanlarda 720p. Bu boyutta sınırsız monitör seçeneğim var. Ben monitör alır yanınada FullHD destekli uydu alıcısı alsam bütün 27 inç monitörlerden görüntü alır mıyım? Bu bağlamda nelere dikkat etmem gerekir? 75 Hz 144 Hz beni etkiler mi? Monitörü TV yapmak mantıklı mı dezavantajı var mı? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

Arkadaşlar merhaba. Ben 27" boyutunda bir TV almak istiyorum ama çok fazla seçeneğim yok olanlarda 720p. Bu boyutta sınırsız monitör seçeneğim var. Ben monitör alır yanınada FullHD destekli uydu alıcısı alsam bütün 27 inç monitörlerden görüntü alır mıyım? Bu bağlamda nelere dikkat etmem gerekir? 75 Hz 144 Hz beni etkiler mi? Monitörü TV yapmak mantıklı mı dezavantajı var mı? Teşekkürler...

sadece TV olarak kullanacaksanız, bilgisayar vs bağlamayacaksanız bence monitör için extra para vermeyin.
    en düşük 800 TL civarındadır hdmi'lı 27" monitörler, o paraya 32" tv alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

quote:

Orijinalden alıntı: pcko1

Arkadaşlar merhaba. Ben 27" boyutunda bir TV almak istiyorum ama çok fazla seçeneğim yok olanlarda 720p. Bu boyutta sınırsız monitör seçeneğim var. Ben monitör alır yanınada FullHD destekli uydu alıcısı alsam bütün 27 inç monitörlerden görüntü alır mıyım? Bu bağlamda nelere dikkat etmem gerekir? 75 Hz 144 Hz beni etkiler mi? Monitörü TV yapmak mantıklı mı dezavantajı var mı? Teşekkürler...

sadece TV olarak kullanacaksanız, bilgisayar vs bağlamayacaksanız bence monitör için extra para vermeyin.
    en düşük 800 TL civarındadır hdmi'lı 27" monitörler, o paraya 32" tv alınıyor.

bir kaç ay sonra mevcut bilgisayarımı satıp mini pc almayı düşünüyorum. aşağıdaki gibi bir ürün

https://www.webdenal.com/lenovo-pc-m700-10hys00a00-i5-6400t-4gb-500gb-dos_850104.html

Birde hocam odama aldım ben 32" bir tv ama çok büyük gel. 32" çok büyük 24" çok küçük :D arası 27" tam olur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcko1 -- 19 Ağustos 2016; 22:39:07 >

• hdmı çıkışı oldu sürece bağlanacak cihazlarda tablet uydu bilgisayar harşey bağlanır mönitöre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.