Şimdi Ara

HDMI çıkışlı harddiskli kaliteli bir DVD kaydedici önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, dvd player almayı düşünüyordum ama video capture kart almaktansa hd video kameramdaki görüntüleri de kaydedebileceğim bir cihaz olsun diyerek hdmi çıkışlı harddiskli dvd kaydedici almaya karar verdim. 1000YTL'nin altında tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

internette sony rdr-hx820 yi peşin 952 YTL. sizce bu nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.mutlu -- 27 Nisan 2007; 1:21:56 >

• SANA ÖNEREBİLCEGİM O FİYATA PANASONİC DMR-EH 55

160GB Hard Disk

Süper Multi Format Kayıt: (284 saate kadar)

Kayıt ve EPG- görüntü için 1 saniyede hızlı başlatma

SD ile MPEG2 film kayıt ve playback

Komponent Video Çıkış

DV Girişi
  • sevgili burak, önerdiğin makinede hdmi çıkışı var mı?
    arkadaşımız için önemli olan o sanırım.

sevgili e.mutlu, hd kamera derken harddiskli kamerayı mı yoksa highdefination kamerayı mı kastediyorsun? (HDV görüntüleri HDMI ile harddiske kaydetmek mümkün olmayabilir. aslında ben de bunu araştırıyor ve merak ediyorum. HDMI sadece çıkış olarak çalışıyor olabilir. Bilmiyorum, dikkat etmek lazım, tabii sorduğun buysa...)
  • HAKLISIN PARDON DMR-EH 65 ÖNERİYİM AMA FİYATIDA BİRAZ PAHALI

250GB Hard Disk

Süper Multi Format Kayıt: (443 saate kadar)

HDMI ile HDAVI Kontrol ve HD Çözünürlük Yükseltici

DV Girişi

Komponent Video Çıkış
  • kameram sony hdr-hc3e high defination kamera. bu kameradan görüntüleri kaydetmek istiyorum. bunun için de en iyi yöntem hdmi çıkış diye düşünüyorum.

biraz daha araştırınca dvd kaydedicilerle müzik dinlemenin ve film izlemenin zevk vermediğini anladım. ses sistemi olmadığı için çok yavan kalıyormuş. bu yüzden sanırım ev sinema sistemi almak zorunda kalacağım.

ev sinema sistemlerinde hangisi daha iyi olur? 1250YTL'ye kadar sony, pioneer ve lg arasında kaldım. ayaklı hoparlör olsun ve hdmi olsun varsa da usb girişi olsun. kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  • bunlar iyi ama olmazsa olmaz hdmi bağlantı yok bunlarda.
    ev sinema sistemi olarak sony dav-dx810 almaya karar verdim. bunun yanında kameradaki görüntüleri ve ara sıra da olsa tvden film veya dizileri kaydedebileceğim bir hdd li dvd kaydedici almak istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_jbl

HAKLISIN PARDON DMR-EH 65 ÖNERİYİM AMA FİYATIDA BİRAZ PAHALI

250GB Hard Disk

Süper Multi Format Kayıt: (443 saate kadar)

HDMI ile HDAVI Kontrol ve HD Çözünürlük Yükseltici

DV Girişi

Komponent Video Çıkış

Bu cihaz TÜrkiyede varmı ? varsa fiyatı ne kadar ? dvd upscale yapıyor biliyorum ama anten yada video giriş sinyalini upscale yapabiliyormu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.