Şimdi Ara

HDMI Çoğaltıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle; forumda bu konu açık oalrak var ama biraz eski kalmış mesajlar, güncel olması adına başlık açıyorum..

Arkadaşlar 1 HDMI girişine sahip tv'im var, PC'yi bağlamıştım ordan mutlu mesut geçiniyorduk, fakat bugün play station aldım, playstation'ı HDMI'dan bağlayınca bilgisayara da VGA girişi kaldı, ve şimdiden gözlerim ağrıdı bulanık görüntüden :S

Sonuç olarak bana tv'deki tek HDMI girişini en az 2'ye çıkaracak bir splitter lazım. Piyasada fiyatları ve kaliteleri değişken birçok ürün var, be de piyasaya yabancıyım, farkını hissetmeyeceğim kalite farkları için de fazladan para ödemek istemiyorum. LED TV'im 24'' (61 ekran) yani öyle çok büyük değil, ama full HD desteği var, yani 1080P'de kullanıyordum bilgisayarı da. Bu bağlamda birkaç ürün baktım ama sizden tavsiye almadan da karar veremeyeceğim, HDMI splitter kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini ve tecrübelerini alabilir miyim?

şimdiden teşekkürler :)

• istersen bende
    3 giriş ve 1 çıkış full hd ps3 lere özel yapılmış uzaktan kumandalı
    ister usb den ister adaptöründen güç alabilen bir cihaz var

az kullandım tv değişip HDMI lar 4 e çıkınca ihtiyacım kalmadı

sana satabilirim markası joytech

• Arkadaşlar selam...

Hazır konu varken altından sormak istedim...

Şimdi ben LG LB 620v tv aldım.Bunda usb ve hdmı çıkışları sayısı az,aslında bana yeter ancak yinede lazım olursa kullanırsam diye sizlere sormak istiyorum...

Bu usb ve hdmı çıkışlarına çoğaltıcı takıp 1 yerine 3 2 hdmı yerine 4-5 olarak çoğaştıcı takarsam...

Sorun olurmu,tv performansında problem yaşarmıyım...aynı soru usb ve hdmı için geçerlidir.

kısacası; çoğaltıcı kuşlanırsam görüntüde değişme olurmu cihazda sorun olurmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.