Şimdi Ara

HDMI-DISPLAY Kablo Önerin Dostlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS5 için monitöre bir port HDMI daha gerekiyor ancak boşta olan tek port Displayport 2.

Şu an konsolu kullanamıyorum, var mı herhangi bir tavsiyeniz veya kablo öneriniz?

(Monitörüm 2k 144 hz destekli tavsiyenizde lütfen bunu gözden geçirin.)

Şimdiden teşekkürler

Edit: ( Başlığa displayport yazacaktım...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProNightly -- 15 Temmuz 2021; 20:10:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

HDMI-DISPLAY Kablo Önerileri

PlayStation 5'iniz için HDMI-DISPLAY kablosu arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu kılavuz, ihtiyaçlarınıza uygun en iyi seçenekleri bulmanıza yardımcı olacak ayrıntılı bilgi ve öneriler sunar.

PlayStation 5'te DisplayPort Var mı?

Hayır, PlayStation 5'te DisplayPort girişi bulunmamaktadır. Bunun yerine, oyun konsolu yalnızca HDMI bağlantısını destekler.

Önerilen HDMI-DISPLAY Kabloları

İşte PlayStation 5'iniz için önerilen birkaç yüksek kaliteli HDMI-DISPLAY kablosu:

• HDMI 2.1 Kablo: Bu kablolar, 4K çözünürlükte 120Hz'e kadar yüksek yenileme hızlarını destekleyerek üstün oyun deneyimleri sağlar.
    • Sertifikalı HDMI Kablo: HDMI Forumu tarafından onaylanan bu kablolar, güvenilir ve yüksek kaliteli performans sunar.
    • Yüksek Hızlı HDMI Kablo: Bu kablolar, 18 Gbps'ye kadar yüksek bant genişliği sağlar ve 4K ve daha yüksek çözünürlükleri sorunsuz bir şekilde destekler.

Kablo Uzunluğu

Kablo uzunluğu, oyun deneyiminizi etkileyebilir. Mümkün olduğunca kısa bir kablo kullanmanız önerilir, çünkü uzun kablolar sinyal kaybına neden olabilir.

Sonuç

Uygun bir HDMI-DISPLAY kablosu seçmek, PlayStation 5 oyun deneyiminizi önemli ölçüde iyileştirebilir. Önerilen seçenekleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun kabloyu bulabilir ve sorunsuz, sürükleyici bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diğer portlarda ne takılı? Onları displayport'a takıo ps5 hdmi bağlaman daha mantıklı değil mi?
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Diğer hdmi portunda da Series X takılı tek hdmi olduğu için onu çıkartamıyorum
  • TheProNightly kullanıcısına yanıt
    Çıkar-tak ile uğraşmak istemiyorsan hdmi switch alman gerek. Google a yaz baya seçenek çıkacaktır karşına.
  • NiTRocy kullanıcısına yanıt
    Switch düşündüm de bu switch gelen akışı 60 hz 1080p ye düşürür mü düşürmez mi bunu bilemedim
  • Dostum selam,
    display port a ps5 bağlayamazsın ( ben dünya kablo adaptör aldım yok görüntü gelmiyor)
    Sana tavsiyem kısa hdmi uzatma alıp cihazlar arası değişimi öyle sağla.
    Hdmi switch te mantıklı ama düzgün cihazı bulmak zor forumda çevrende kullanan tavsiye eden olursa alınır.
  • dvoca kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, sağ olun fikriniz için ancak daha önceden çıkar tak yaparak bir adet ps4 bozmuşluğum var açıkçası çıkar tak yapmaya çekiniyorum.
    İşte uzatma kablosu ile ne cihaz ne monitör girişi bozulmaz

• dvoca kullanıcısına yanıt
    Zaten cihazın girişi değil doğrudan görüntü birimi bozuldu sony servisi dahi halledemedi
    Kablodaki statik elektrikten muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProNightly -- 16 Temmuz 2021; 9:12:26 >

Ps5'in 2k desteği zaten yok. Ne yaparsan yap 1080p 60 FPS görüntü alacaksınız monitörünüzde.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Zaten 4k da kullanıyorum PS5'i. Böylece 2k görüntü almış oluyorun
  • Hocam bende 2 k monitör var

hdmi çıkış tek

dp portumda 2k 144 hz

ps5 i ordan bağlıcam hdmı girişe ise tv box bağlıcam

fotodaki kablo işe yararmı acaba siz sorunu çözdünüzmü bende kablo tak çıkar yapmak istiyorum

HDMI-DISPLAY Kablo Önerin Dostlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.