Arkadaşlar merhaba. Valla baya bakındım ama ya konular çok eski ya da kesin çözüm yok. Şimdi benim babama hediye ettiğim bir samsung tv var yalnız kulakları duymuyor. Ancak belli başlı kulaklıklarla biraz anlıyor. Yalnız tvde sadece digital audio out (optical) yazan bir çıkış var. Bizde de jaklı klasik kulaklık var. Nasıl bir dönüştürücü lazım? Cevap: Alfais 5057 Dijital To Analog Optik Ses to Çevirici Dönüştürücü Adaptör, 3.5mm Bu ve optik kablo ile halloluyor ama ses ayarı tv den az orta yüksek şekilde yapılıyor. Yarın optik kablo gelince takıp deniycem ve yorumumu yazıcam Edit: Aldım ve sesi başarılı şekilde kulaklıktan verdi ama ne yazık ki tv den ayarı yüksek yapmama rağmen yetersiz kaldı ve ben bile ancak duyabildim. Kulağı sorunlu olan babam hiç duyamadı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatGodJL -- 11 Eylül 2024; 21:33:41 > |
Samsung 43 inch tv ye jaklı kulaklık nasıl bağlanır
-
-
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-2-rca-erkek-to-3,5-mm-aux-stereo-disi-ses-donusturucu-1123130796/detay
Şu tarz bir ürün alabilirsiniz de ben bulamadım.
Emin değilim ama şu tarz bir ürün
amazonTP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/TP-Link-Bluetooth-Masa%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r/dp/B098K3H92Z?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1alırsanız eğer tvnize blueetoth ekleyebilirseniz tüm bt kulaklıkları bağlarsınız ilginç aslında tvlerde blueetooth oluyor diye biliyorum. Çalışmazsa zaten amazondan alıyorsunuz iade eddersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayli82 -- 29 Ağustos 2024; 17:13:26 >
-
Aaa hali hazırda pc de bluetooth çıkışı var ama şu 2 rca dan jak e olan işimi daha çok görücek. Çok teşekkürler
-
-
Kardeş peki arkadaşın attığı 2 RCA Erkek To 3,5 mm. AUX Stereo Dişi Ses Dönüştürücü da mı olmaz teoride çünkü aldım ve şu anda ses alamıyorum. Tv den optik çıkışı seçtiğim halde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır o kablo ile optikten ses alamazsınız.
Optik demek dijital veri demektir. Hali ile sizin dijitali analoğa çeviren bir dac’a ihtiyacınız var.
Bustant nickli üyenin linki açılmadı bende. O yüzden başka bir link ve resim paylaşıyorum.
En uygun fiyatlı bulduğum dac şu
amazonAlfais 5057 Dijital To Analog Optik Ses Tos Çevirici Dönüştürücü Adaptör, 3.5mmhttps://www.amazon.com.tr/dp/B087FPRNN4?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WVTYQS2HBSWKV4JC7X9G&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WVTYQS2HBSWKV4JC7X9G&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_WVTYQS2HBSWKV4JC7X9G&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
15 dk kaldı indirimin bitmesine. Eğer tv yanında hdmi lerin altında üstünde başka çıkış yoksa tek çare bu cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim attığımda 3,5 mm kulaklık jak çıkışı da var. Ara kablo gerekmesin diye tercih edilebilir.
Ama nihayetinde arkadaşa lazım olan cihaz bizim attığımız ürünler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sende Amazoncusun herhalde benim gibi. İkinize de çok teşekkürler. Jak girişli lazım özellikle evet. Yorumlara baktım yalnız birisi kulaklıktan çok az ses veriyor yazmış. Babam için lazım aslında. Duyma sorunu var. Herhalde zor gibi işimiz :(
Ve son bir soru her türlü alıcam bunu başka çare yok alternatif yok çünkü ama aldıktan sonra sanırım gücü usb girişinden alcak, adaptöre gerek kalmıyor. Peki aynı zamanda farklı bir kabloya ihtiyacım olacak mı? Sanırım bugün aldığım kırmızı beyaz kabloya yine ihtiyaç kalıcak gibi
Kablo şu
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-2-rca-erkek-to-3,5-mm-aux-stereo-disi-ses-donusturucu-1123130796/detay?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber@BuStaNT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatGodJL -- 29 Ağustos 2024; 22:58:21 >
-
Bu kablo, bustant arkadaşın linkini verdiği dac’ı alırsan gerekli olur.
Eğer benim linkini attığımı alırsan o kabloya gerek kalmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstadım çok ama çok teşekkürler. İyi geceler diliyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X