Böyle bir ürün var mı bilmiyorum. Bu yazıyı da öğrenmek için yazıyorum.
Aradığım bir monitör. Şu özellikleri olacak:
Dokunmatik Şarzlı (uzun süre gidecek) HDMİ girişi olacak (bilgisayara bağlamak için)
Yani İPADin sadece monitörden ibaret olanını arıyorum desem yeridir. Var mı böyle bir ürün?
Şöyle sorayım: Tabletleri HDMİ gibi bir bağlantıyla PC'ye bağlayıp monitör gibi kullanabiliyor muyuz?
bilmiyorum cevabım çok yüzeysel olabilir ama dokunmatik monitörler işinizi görmez mi? mesela HP nin 2310ti modelini 2 senedir kullanıyorum, gayet memnunum. HDMI girişi var, 23", ama şarj olayını anlamadım. belirli büyüklükten sonra taşınabilir boyutlarda olmayacağı için "şarjlı" olmaz diye düşünüyorum. yoksa IPAD fiyatına bahsettiğim bu monitörden 2 ve hatta 3 tane alıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: crzysscrckr
bilmiyorum cevabım çok yüzeysel olabilir ama dokunmatik monitörler işinizi görmez mi? mesela HP nin 2310ti modelini 2 senedir kullanıyorum, gayet memnunum. HDMI girişi var, 23", ama şarj olayını anlamadım. belirli büyüklükten sonra taşınabilir boyutlarda olmayacağı için "şarjlı" olmaz diye düşünüyorum. yoksa IPAD fiyatına bahsettiğim bu monitörden 2 ve hatta 3 tane alıyorsunuz.
Ben laptop gibi kucağıma alabileceğim bir monitör istiyorum. 9-10 inç civarında birşey. Desktop bilgisayarımı kullanmaya devam etmek ama bunu laptop rahatlığında yapabilmek istiyorum. Windows 8 ile birlikte dokunmatik özelliği daha kullanışlı hale geldi ve ben bundan fazla da masraf etmeden istifade etmek istiyorum. Kısacası bana tabletin sadece resimlisi lazım :)
2310ti nin temiz ikinci eli kaç paradır?
bu arda bi yanlış bilgilendirme yapmışım kusura bakmayın, HP 2310ti modelinde HDMI girişi yok, DVI-D var. ben daha önce HDMI girişi var yazmışım. kendi monitörümün özelliklerini şaşırıyorum düşünün
yalnız şu var, resimlere bakılırsa bizim forumdaki 575 TL diyen arkadaş, sahibindene aynı monitör için 545 TL ilan vermiş. monitörün yanındaki "muzaffer izgü-ayıya bak" kitabı her iki resimde de mevcut ama neden foruma özel (!) böyle bir fiyat vermiş bilemiyorum