Şimdi Ara

HDMI Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DVD player konusunda çok düşündüm, taşındım sonunda Western Digital HD Media Player'ını aldım ama iş bununla bitmedi bir de buna HDMI kablo sorunu çıktı.

Altın uçlu veya değil bilemiyorum ama 1080p'yi güzel biçimde aktaracak, uzun yıllar dayanacak bir de teknosa gibi yerlerin stoğunda bulunan bir kablo önerisi bekliyorum sizden.

Fiyat konusunda da kararsızım, kimi değmez derken kimi önemli diyor ben de kararsız kaldım. Televizyona o kadar para verip kabloyu da dandik almak saçma geliyor ama bir kabloya da 70-80 lira vermek pek akıl karı değil. bilemedim?

not : samsunda oturduğumdan dolayı teknosa'dan almak zorundayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeöge -- 27 Ocak 2010; 4:51:43 >

• http://www.ttaf-consumer.com/HDMI-HDMI-Kablo-Metal-24K-Altin-v13b-2-Metre-96132,PR-1490.html ben iki tane aldım..canavar gibi..fiatıda gayet ii..türk malı:)
  • Altın uçlu ve 70-80 liralık kablo almanıza gerek yok. HDMI dijital olarak sinyal iletimi yapar. Bu sinyal ise ya vardır yada yoktur. 10 metre ve üzeri kablo kullanmıyacaksanız kabloya bağlı kalite kaybı olmaz. 1-2 metrelik kablo için sorun oluşturmaz.

Yalnız şunu unutmamak lazım bazı markalar neden 50 lira veya üzeri fiyatla satılıyorlar diye. Bu tamamen kullandıkları kablo teli ve kablo plastik-pvc kaplaması ve konnektör kalitesi , montaj kalitesi, kutu-ambalaj kalitesi ayrıca marka ismine bağlıdır.

Samsunda elektronikçiler çarşısı gibi biryer yok mu? 10-15 lira verip sıradan bir "HDMI 1,3b" kablo alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Altın uçlu ve 70-80 liralık kablo almanıza gerek yok. HDMI dijital olarak sinyal iletimi yapar. Bu sinyal ise ya vardır yada yoktur. 10 metre ve üzeri kablo kullanmıyacaksanız kabloya bağlı kalite kaybı olmaz. 1-2 metrelik kablo için sorun oluşturmaz.

Yalnız şunu unutmamak lazım bazı markalar neden 50 lira veya üzeri fiyatla satılıyorlar diye. Bu tamamen kullandıkları kablo teli ve kablo plastik-pvc kaplaması ve konnektör kalitesi , montaj kalitesi, kutu-ambalaj kalitesi ayrıca marka ismine bağlıdır.

Samsunda elektronikçiler çarşısı gibi biryer yok mu? 10-15 lira verip sıradan bir "HDMI 1,3b" kablo alın.

dogru söylesin kardeş ama bizim millet saglam olsun pahalı olsun mantıgı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.