Şimdi Ara

Hdmi kablo hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar arkadaslar dun 160 gblik ps3 aldik bugun elimize ulasti ancak kurulumunu yapmadan once HDMI kablo hakkinda birsey sormak istiyorum; suan elimde o kablo bulunmuyor ve o olmadan ps3'ü lcd'ye baglamak mumkun mu? eger o olmadan baglarsak Tv'nin kendi scart girisini cikartmadan calistirabilirmiyiz? yada baglamadan once o kabloyu almami kesinlikle onerirmisiniz cevaplarsaniz cok sevinirim. Eger konuyu yanlis yere actiysamda simdiden ozur dilerim.

• hdmi almadan oynama.
  • Her türlü Tv'ye bağlayabilirsin PS3ü.LCD de iyi görüntü almak istiyorsan kesinlikle hdmı kablo alcaksın.Kısacası oyunlardan zevk almak istiyorsan hemen hdmi kablo al.Ben aldım altın uçlu 2metre 20 tl filan.
  • HDMI kablo almazsan PS3 ün 100 dolarlık PS2 ye dönüşür.
  • 90 tl ydım geçen sene hdmi kablosuna sony yan sanayiidi kazıkmı sizce :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed.durgun

90 tl ydım geçen sene hdmi kablosuna sony yan sanayiidi kazıkmı sizce :D

9 liraya carrefourdan 3 mt hdmi kablo aldım.Daha önce 20 liraya aldıgım kırılmıştı çünkü.9 lira olan çok iyi çıktı kablosu ayakkabı bagı gibi kırılma derdi yok.Okadar memnun kaldımki gidip bir tane daha aldım onada xboxı bagladım.Hiç gerek yok 90-100 lira çok uçuk bence hdmi kablo için.
  • ben yen 40tl ye sony nin orjinal hdmi kablosunu aldım ama görüntüde bir fark olmadı işin özü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rca kablo öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar büyük paralar vermeye gerek yok. 10-20 tl arası bulunabilir.
  • 90 liraya hdmi kablo almak kusura bakmayın ama kazıklanmanın kıralıdır :)

4.90 a 1.5 mt, 9.90'a 3 mt var carrefourda. orda olmadı vatanda bimekste vs de var 15-18 arası değişiyor fiyatı.

1.3 standardı olsun yeter, altun uçluymuş, gümüş gerdanlıymış vs traş işler.

hatta bimekse 8 küsür ve 14 küsür (carrefourdan alamıyosan 3-4 tl lik farkla bunları alabilirsin)

http://www.bimeks.com.tr/urun/113830/vogec-hdmi-kablo-1-5m.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/113831/vogec-hdmi-kablo-3m.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKhan -- 8 Mart 2011; 0:22:49 >

• Tanesini 30 liraya teknosa dan aldım 2 tane, biri ps3 için diğeri xbox için. EyeQ 2metre altın uçlu 1.4. versiyon. Ethernet destekli.

Bir de, kablolar arasında görüntü farkı olmayabilir ama özellik farkı kesinlikle bulunuyor. Sony Bravia TV kullanıyordum. Eski HDMI kablomda, TV nin kumandası ile PS3 ü kontrol edemezken, yeni HDMI da edebiliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sakin ama sakin Bu tuzaga düsmeyin.
    100 Liralik Kablo ile 10 Liralik kablo arasinda zerre kadar fark yok.

Gecen gördüm Satürn'de 99 Euro 5 Metrelik HDMI kablo
    Türkiyeden Dönerken 20 Metreligi 20 liraya almistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 8 Mart 2011; 1:34:15 >
  • Arkadaslar peki HDMI olmadan bagladik diyelim,sonradan HDMI alıp tekrar baglama olanagimiz var degil mi??
  • evet bağlayabilirsin. Bu arada hdmi versiyonunun en az 1.3 olmasına dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

evet bağlayabilirsin. Bu arada hdmi versiyonunun en az 1.3 olmasına dikkat et.

televizyonun hdmı girişide 1.3'ü desteklemeli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.