slm.aracım megan4 sedan 2 adet ön kapıda 2 adet arka camaltında hopallör 1 de sub var ve 5 kanalda anfi.tesisatta sürekli sorun yaşıyorum parazit vs daha önce kapılardaki 16 cm ler yanmıştı sardırdım şimdide arkadaki ovaller patlak tek değişmeyen rca kabloları kaldı onlarıda değişip ovalleri öyle sardırmak istiyorum.buna göre bana pişman olmayacağım rca kablo önerebilirmisiniz.netten alacağım için uzunluğu kaç metre olacak ve adet olarak kaç tane olacak acaba yardımcı olabilirmisiniz ana ünite necvox multimedya nette satılanlardan 2 giriş 2 çıkış olanlardan olacak dimi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molekul88 -- 3 Ocak 2023; 11:34:26 > |
rca kablo öneri
-
-
-
bundan önceki anfi arızalı diye değiştirdik bundada patladı .
yalnız daha önceki anfide on ve arka kapıdakiler yanmıştı şimdiki anfide arka kapılardakini iptal edip cam altına oval taktık onlar patlak
birine mesaj attım 2 adetdiye cevap yazmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molekul88 -- 3 Ocak 2023; 17:50:37 > -
amfiye gelen + power kablosu yeterince kalın mı?quote:
Orijinalden alıntı: molekul88bundan önceki anfi arızalı diye değiştirdik bundada patladı .
yalnız daha önceki anfide on ve arka kapıdakiler yanmıştı şimdiki anfide arka kapılardakini iptal edip cam altına oval taktık onlar patlak
birine mesaj attım 2 adetdiye cevap yazmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet bi tık üstü kaynak kablosu dediler
-
kabloda ek var mı? şase kablosu da aynı şekil sağlıklı olmalı.quote:
Orijinalden alıntı: molekul88evet bi tık üstü kaynak kablosu dediler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır ek yok .
bagaja kapasitör koyduk sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molekul88 -- 4 Ocak 2023; 1:1:56 > -
slm.rca ları değiştirdim çok şükür şuan parazit sesi filanda yok ayrıca dip ses denen şarkı girdiğinde trrrrr diye bir ses geliyordu oda kesildi arkadaki ovaller patlak diye söküp tamirciye götürdüm sağlam dedi. patlak sesini hopallörün üzerinde kapak olmadığından pandizot baskı yapıyormuş ondan yapmış.söküp dışarıda çalıştırdım normal çalıyor.şimdi başka bir forum sitesinden bir arkadaştan kapak aldım onu kulklanıcam.şuanki kafamdaki sorun bendeki oval 16x24 megan4 sedandaki yuvaya büyük 4 cm civarı kasnakla monte edilmiş bu şekildede üzerine pandizot baskı yapıyor o yuvaya ne yapabilirmde kasnak kullanmadan takayım.ve birşey daha elimde boşta qline dom tweeter var bunlarıda ovallerle beraber pandizotun üzerine bağlayacağım.
-
parazit yaparsa rca lara teypden kablo çekip şase ver. ben de sık karşılaşmaya başladım bu parazit olayıyla, tesisat doğru şekilde çekildiyse, rca ya şase vererek genelde sorun çözülüyor. diğer forumda da varım, konunu görmüştüm. bir şekilde uydurulur, kolay gelsin.quote:
Orijinalden alıntı: molekul88slm.rca ları değiştirdim çok şükür şuan parazit sesi filanda yok ayrıca dip ses denen şarkı girdiğinde trrrrr diye bir ses geliyordu oda kesildi arkadaki ovaller patlak diye söküp tamirciye götürdüm sağlam dedi. patlak sesini hopallörün üzerinde kapak olmadığından pandizot baskı yapıyormuş ondan yapmış.söküp dışarıda çalıştırdım normal çalıyor.şimdi başka bir forum sitesinden bir arkadaştan kapak aldım onu kulklanıcam.şuanki kafamdaki sorun bendeki oval 16x24 megan4 sedandaki yuvaya büyük 4 cm civarı kasnakla monte edilmiş bu şekildede üzerine pandizot baskı yapıyor o yuvaya ne yapabilirmde kasnak kullanmadan takayım.ve birşey daha elimde boşta qline dom tweeter var bunlarıda ovallerle beraber pandizotun üzerine bağlayacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X