Şimdi Ara

Orijinal teypten rca çıkışı almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Fiat punto teybimde rca çıkışı yok. 5 kanal amfi takacağım. 2 takim mid 1 bass bağlayacağım.

Deck çevirici yerine teypten canlı uç çıkarıp rca çıkışı elde edilebiliyor diye okudum nette. Hem böyle daha net bir ses elde edilebiliyormuş. Böyle birşey yaptirmalı miyim yoksa deck çevirici mi alayım?

Birde kaç tane rca çıkışı lazım bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elektronikten cok iyi anlayan biri alabilir evet ama teyp canli cikisinin baglanabildigi amfilerde var. Yada ugrasamam derseniz amfinin tetiklemesi kontagada baglanabiliyor..

• Ana ünite sistemin en önemli parçasıdır. Punto nun çıkış almak istediğiniz ama alamayacağınız alsanız da EQ kabiliyetleri nedeniyle sistem ayarının düzgün olmayacağı teybi ise tam manasıyla bir ÇÖP tür. Kaliteli bir ana ünite almadanbu işe başlamayın derim.
  • Şu an ana üniteyi degistirmeyi düşünmüyorum çünkü teypte bluetooth tlf arama v.s. ozellikler var ve direksiyon kumandasi iptal olsun istemiyorum. Bu özellikleri iceren kaliteli teypler var ama 500 liradan basliyor. Su an icin o kadar butcem yok belki ilerde ana uniteyi degistiririm. Su an audison deck cevirici aldim. Arastirdim en iyi marka buymuş. Teybin 4x37W çıkış gücü var. Orjinal teyple tesisat kuran arkadaşlarim var tatmin edici geldi bana sesi. Ustelim 30 liralik deck cevirici ile. Ben orta halli bisey istiyorum zaten. Sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: notocord

Şu an ana üniteyi degistirmeyi düşünmüyorum çünkü teypte bluetooth tlf arama v.s. ozellikler var ve direksiyon kumandasi iptal olsun istemiyorum. Bu özellikleri iceren kaliteli teypler var ama 500 liradan basliyor. Su an icin o kadar butcem yok belki ilerde ana uniteyi degistiririm. Su an audison deck cevirici aldim. Arastirdim en iyi marka buymuş. Teybin 4x37W çıkış gücü var. Orjinal teyple tesisat kuran arkadaşlarim var tatmin edici geldi bana sesi. Ustelim 30 liralik deck cevirici ile. Ben orta halli bisey istiyorum zaten. Sagolun.

En mantikli islem deck cevirici ile kontaga baglama sistemi ama punto forumlarinda belki bi yolunu bulmus olabilirler

• Audison çevirici gayet iyidir sli4 modelini alırsanız 4 rca çıkışı var bi tane y kablosu ile 5 amfiye direk takılır. Orjinal teyp güçsüz ama iyi amfi takarsanız iyi bir çevirici ile gayet güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 15 Ağustos 2014; 13:50:06 >
  • notocord kullanıcısına yanıt
    Ben de orjinal üniteyi değiştirmeden ve rca çıkışına gerek kalmadan amplifikatör araştırıyordum.

Bu yüzden doğrudan hoparlör çıkışının amplifikatöre bağlandığı hi level input/speaker level input denen girişi olan Pioneer gm6500f amplifikatörü tercih ettim.

Önde Renault'un standart fabrikasyon 13 cm hoparlörü, arka pandizotta daha önceden taktırdığım 13 cm'lik pioneer 2 yollu hoparlör mevcut.

Amacım net ve temiz ses, volümü çok açmadan baslarda tıpkı ev müzik setinde kısık seste gelen tatlı doygun sesi elde etmekti. Önceden volüm 20 seviyelerinde gelen doygun ses şimdi amplifikatör bağlıyken 5 seviyesinde yeterli geliyor. Gain ayarlarını kıstım hoparlör daha fazlasını kaldırmıyor patlayacak gibi oluyor. Sub woofer istemedim. Sesi yüksek açıp dışarıya dinletmek gibi bir amacım olmadığı için bu hali benim için tatminkar oldu. Tavsiye ederim.

Orijinal teypten rca çıkışı almak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aux girişi ile hoparlör bağlama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • notocord kullanıcısına yanıt
    Audison deck piyasadaki en iyilerden. İyi ses de alırsınız.

30liralık deck çeviriciler tam anlamıyla "rezalettir". Alınacak çin malı basit bir teyp bile kat kat net ses veriyor. bu decklere kıyasla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.