Bildirim
HDMI kabloyla kasa ile monitör bağlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ekran kartınında hdmı çıkışı olması gerek. yada anakartın hdmı çıkışı. eğer yoksa çeviri ile hdmı yapman lazım ama bu sefer ses olayı olmayacak mönitörde.
benim kasada hdmı çıkışı yok ama lcd tv de hdmı girişi var.
kasada çeviri kullandım d/sub çıkını hdmı ye çevirdim tv ye bağladım görüntü var ama ses yok senin anlıcan. onuda kasadan 2+1 le hallediyom işte :) -
quote:
Orijinalden alıntı: alikemalmetin
ekran kartınında hdmı çıkışı olması gerek. yada anakartın hdmı çıkışı. eğer yoksa çeviri ile hdmı yapman lazım ama bu sefer ses olayı olmayacak mönitörde.
kasada çeviri kullandım d/sub çıkını hdmı ye çevirdim tv ye bağladım görüntü var ama ses yok senin anlıcan. onuda kasadan 2+1 le hallediyom işte :)
İkisindede hdmı çıkışı var ise napıcaz kardeşim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay12345 -- 12 Mayıs 2013; 17:38:50 > -
ayrı konu açmayayım açılmışken. ben hdmi ile full hd monitöre bağlıyorum pc yi ama grafikler hiç güzel değil bide full hd dsmart uyduyu takıyorum çok güzel. niçin böyle olabilir? (çözünürlükler 1080p) -
quote:
Orijinalden alıntı: Kubilay12345
quote:
Orijinalden alıntı: alikemalmetin
kasada çeviri kullandım d/sub çıkını hdmı ye çevirdim tv ye bağladım görüntü var ama ses yok senin anlıcan. onuda kasadan 2+1 le hallediyom işte :)
İkisindede hdmı çıkışı var ise napıcaz kardeşim ?
o zaman ekran kartının hdmı çıkışına bağlıyacaksın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
ayrı konu açmayayım açılmışken. ben hdmi ile full hd monitöre bağlıyorum pc yi ama grafikler hiç güzel değil bide full hd dsmart uyduyu takıyorum çok güzel. niçin böyle olabilir? (çözünürlükler 1080p)
ewet aynı durumu bende yaşıyorum. ama her 1080p görüntü iyi olacak diye bişey yok.
telefonlarda 1080p görüntü çekiyor ama gidip 2000/3000 lira verip video çeken makina alırsan o zaman görüntü farkını görürsün.
ps den iyi görüntü istiyorsan orjinal ürün alıp öğle izlememen lazım yoksa youtube den 1080p video izliyorum iyi olucak dersen hayal kırıklığına uğrarsın -
Grafikler hiç güzel değil derken masaüstündemi yoksa HD videolardamı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZFT
Grafikler hiç güzel değil derken masaüstündemi yoksa HD videolardamı.
hdmi ile kasayi full hd tv ye bagliyorum ancak goruntu kalitesi net degil. bide vga ile bagliyorum monitore 1400x900 onda daha net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitörde sorun olabilirmi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: ZFT
Monitörde sorun olabilirmi acaba?
AMD
FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 32nn İşlemci
452 TL
MSI
Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
278 TL
GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
149 TL
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
148 TL
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
288 TL
SAPPHIRE
HD7950 GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
681 TL
Toplam : 2025 TL.
Oyunlarda bumu yoksa ?
INTEL Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
597
MSI
Z77A-GD55 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) HDMI&DVI ANAKART
278 TL
GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
149 TL
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
148 TL
CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA
288 TL
SAPPHIRE
HD7950 GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
681 TL
Bumu beni daha iyi oynatır ?
-
bitmeyecek bu hdmi ın net olmamasından şikayetler. niye böyle lan bu bağlantı -
Kusura bakmayın sistem tavsiyelerinden bulunmuyorum ama 1. sistemdeki anakart işlemciye uygun değil.
2.sistemi almak daha mantıklı gibi duruyor. -
Merhaba arkadaşlar, daha çok internette gezintilerim için 21.5 inç lg marka bir monitör alacağım, monitör ile kasanın bağlantısını hdmı kablo ile yaparsam ne gibi bir faydası olur, ayrıca monitör ile birlikte hdmı kablosu gelir mi yoksa hdmı kablosunu ayrıca satın almam mı gerekecek -
up...........
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X