Şimdi Ara

HDMI sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Nvıdıa Geforce 740m ekran kartı kullanıyorum laptopu hdmı kablosu ile televizyona bağladığım zaman ses bilgisayardan görüntü televizyondan geliyor hem ses hem görüntüyü televizyondan nasıl getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Keyifli Forumlar.

• Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğrafta benim yaptığım gibi ''Varsayılan Aygıt Olarak Ayarla'' deyin, sesin gelmesi gerek.
     HDMI sorunu !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Srcn81

Fotoğrafta benim yaptığım gibi ''Varsayılan Aygıt Olarak Ayarla'' deyin, sesin gelmesi gerek.
     HDMI sorunu !!!

hocam tamam yapayım ama bende böyle gözüküyor.

HDMI sorunu !!!

ne olur yarımcı olun 12 martta gösteri var onun için bana biran önce lazım ne olur.

• o ekrana sağ tıklatıp devredışı bırakılmış aygıtları göster de bu ayardan sonrada nvidia hdmı görünmezse notebook üreticisinin sitesinden senin cihazın için çıkan driveri indir onu kur.

windowsun veya nvidia nın sitesinden indirilen driverler ek özellikleri çalıştırmayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

o ekrana sağ tıklatıp devredışı bırakılmış aygıtları göster de bu ayardan sonrada nvidia hdmı görünmezse notebook üreticisinin sitesinden senin cihazın için çıkan driveri indir onu kur.

windowsun veya nvidia nın sitesinden indirilen driverler ek özellikleri çalıştırmayabiliyor.

hocam devredışı bırakılmışlar yok siteden driverlara bakıyorum ama bulamıyorum bir türlü http://www.asus.com/tr/supportonly/X550LB/HelpDesk_Download/

• quote:

Orijinalden alıntı: hitech696

quote:

o ekrana sağ tıklatıp devredışı bırakılmış aygıtları göster de bu ayardan sonrada nvidia hdmı görünmezse notebook üreticisinin sitesinden senin cihazın için çıkan driveri indir onu kur.

hocam devredışı bırakılmışlar yok siteden driverlara bakıyorum ama bulamıyorum bir türlü http://www.asus.com/tr/supportonly/X550LB/HelpDesk_Download/

anladığım kadarıyla senin bilgisayarda w8 varmış sen sonradan 7 geçmişsin

asus senin bilgisayar için w7 desteği vermemiş

şu driveri bi denehttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/VGA/VGA_nVidia_Win8_64_VER918132683.zip

olmazsa bakarız bilgi verirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Displayport kablo sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitech696

quote:

anladığım kadarıyla senin bilgisayarda w8 varmış sen sonradan 7 geçmişsin

asus senin bilgisayar için w7 desteği vermemiş

şu driveri bi denehttp://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/VGA/VGA_nVidia_Win8_64_VER918132683.zip

olmazsa bakarız bilgi verirsin

yaptm fakat yine olmadı işletim sistemi windows 8 cihazın kendi işletim sistemi

• Hocam bakın laptobu tv bağlayınca ses çıkışı bölümünde böyle çıkması gerek.

1- Şuan bu resimde görüntü tv'den ses laptoptan geliyor. ''Varsayılan Aygıt Olarak Ayarla'' dediğimde ise hem görüntü hem ses tv'den geliyor.

HDMI sorunu !!!

2- Resimde görüldüğü gibi varsayılan olarak tv'den ses alıyorum.

HDMI sorunu !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 9 Mart 2015; 13:03:19 >

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Hocam kafa karıştırmak gibi olmasın ilk attığım resim bana ait, arkadaş win 8 kullanıyor.
  • quote:

Hocam kafa karıştırmak gibi olmasın ilk attığım resim bana ait, arkadaş win 8 kullanıyor.

ok pardon ben 7 nin ekranını arkadaşa ait sandım.

hocam şöyle yapalım biosa girip grafik kartı alanında internal external gibi bi seçenek varmı bakarmısın.
    belki sistemde iki ekran kartı vardır ve sistem ob olanı algılıyordur.

birde aynı listedeki ses kartı driverinide güncellermisin

şu anda bi sorun olmadan görebilmen lazım.
  • quote:

quote:

ok pardon ben 7 nin ekranını arkadaşa ait sandım.

hocam şöyle yapalım biosa girip grafik kartı alanında internal external gibi bi seçenek varmı bakarmısın.
    belki sistemde iki ekran kartı vardır ve sistem ob olanı algılıyordur.

birde aynı listedeki ses kartı driverinide güncellermisin

şu anda bi sorun olmadan görebilmen lazım.

hocam baktım biosta ekran kartı kısmında yazan tek şey

DVMT Pre-Allocated = [64M]

Aygıt yöneticine bakayım dedim orada görülen tek sorun şu
     HDMI sorunu !!!

Sorun = Sorun = Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)

acaba bundan dolayımı bundan dolayı ise nasıl düzeltebilirim

• Olabilir o hatalı aygıt nvidianın hdmı ses drivrri ilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Olabilir o hatalı aygıt nvidianın hdmı ses drivrri ilabilir

nasıl düzeltebilirim peki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.