Şimdi Ara

HDMI to Display port acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptopun ekrani küçük geldiği için 144 hz monitör aldım. Laptopta display port girişi olmadığı için HDMI ile bağladım ancak bu şekilde 122 hz alabiliyorum maksimum. Display port to hdmi kablo alsam 144 hz görüntü alabilir miyim? İnternette buldum ama boşuna almış olmayım, pek de anlamam bu işlerden. Bilenler yazarsa sevinirim tesekkurler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alırsın. fakat 22hz sana birşey kazandırmaz.
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Niye başkan 60dan 120 e çıkınca bile çok farketti. Belki dediğin gibidir farkı çok hissetmem ama alabiliyorsam 144 alayım kötü mü olur
  • leon123 kullanıcısına yanıt
    haydaa, ben sana 60hz den 122ye çıkmak farketmez yazmadımki. 60 dan 120ye çıkınca herhalde farkedecek
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Araştırdım da laptop display port girişli olması gerekiyormuş, tersi durumda çalışmazmış bağlantı kablosu. Soruyu güncelliyorum ;

DVI to HDMI bağlantı kablosu alsam 144 hz alır mıyım? Pc hdmi - monitör DVI olacak şekilde bağlasam yani. Teşekkürler.
    alamazsın, ben o kısmı kacirmisim laptopda dp girisi var diye anlamisim ben.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tabii dönüştürücü ile kullanım için en uygunu DP++ portudur. Normal DP aktif dönüştürücü isterken, ++ sürümü yazılımsal olarak istenilen çıkışa çevrilebilir(DVI, HDMI, hatta makinenin desteği varsa VGA bile olur). Kullanıcının yapması gereken sadece basit bir pasif dönüştürücü edinmektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Display port sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.